Gürsel Erol gönderdi! Elazığ Belediyesi kaldırdı!

Elazığ Belediyesi, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un taksi duraklarına gönderdiği bankları tepkiler geldiği gerekçesi ile kaldırarak yerine Elazığ Belediyesi yazan bankları yerleştirdi.

Gürsel Erol gönderdi! Elazığ Belediyesi kaldırdı!

Taksicilerin talebi üzerine CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un daha önce taksi duraklarına gönderdiği ve üzerinde kendi adının yazılı olduğu banklar Elazığ Belediyesi tarafından kaldırıldı.

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın verdiği talimat ile Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Cemil Apaydın tarafından milletvekilinin isminin yazıldığı banklara tepki var denilerek kaldırılan bankların yerine Elazığ Belediyesi yazan banklar konuldu.

Bankların değiştirildiği taksici esnafları ise, “bize ulaşan bir tepki yoktu, Elazığ Belediyesi Gürsel Beyin ismi yazılı bankları kaldırdı, kendi isimlerinin yazılı olduğu bankları yerleştirdi. Biz neden böyle bir şey yapıldı bilgimiz yok” dediler.

Elazığ Belediyesi’nin Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un isminden mi rahatsız olduğu ya da başka bir gerekçeile mi kaldırıldığı bilinmiyor. CHP çevresi bu duruma anlam veremedilerini ve belediye yetkililerinin ifade ettiği tepki var sözünün ise kim veya kimler tarafından tepki olduğunun açıklanması gerektiği düşüncesini paylaştı.