Elazığ AK Parti'de istifa depremi sürüyor!

AK Parti Arıcak Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Dalmızrak, 200 Kişilik Ekibiyle Birlikte Görevinden İstifa Etti.

Elazığ AK Parti'de istifa depremi sürüyor!

Arıcak İlçesi'nde faaliyet gösteren AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Dalmızrak, yazılı bir açıklama yaparak 200 kişilik ekibiyle birlikte görevinden istifa ettiklerini duyurdu. Başkan Dalmızrak, istifanın gerekçesini Arıcak İlçesi'ndeki mevcut AK Parti yönetiminin adaletsiz tutumu ve davranışları olarak açıkladı.

AK Parti'de istifa depremi sürüyor!

"Koltuk İşgal Edip Zaman Tüketmenin Anlamını Göremiyorum"

Muhammet Dalmızrak imzalı açıklamada, "Ümit ederim ki, sözlerimi genç yaşlardan beri tanıdığınız bir kardeşinizin gelinen nokta karşısında feryadı olarak okursunuz. 2012’den itibaren aktif üyesi olduğum ve yaklaşık beş yıla yakındır üstlendiğim Arıcak AK Parti Gençlik Kolları Başkanı üyeliğimi artık daha fazla taşıyamamanın üzüntüsü içinde sizlere bildirdiğimi bilmenizi isterim" denildi. Açıklamada, dayanışmanın ve güvenin zayıfladığı, şahsi emellerin ön plana çıktığı bir ortamda, doğru bildiklerini tekrar etmenin sorumluluğu hissedildiği ifade edildi.

AK Parti'de istifa depremi sürüyor!

Adaletsiz Tutum ve Davranışlar Eleştirildi

Başkan Dalmızrak, açıklamasında haksızlıkların dile getirilmesi ve istişare mekanizmalarının olmamasının yanı sıra, görüşlerinin bir kıymeti olmadığı durumlar yaşanıyorsa, koltuk işgal edip zaman tüketmenin anlamını göremediğini belirtti. Gençlik Kolları Başkanı, doğduğundan beri AK Parti'yi milletin gönlünde tutan ulvi değerlere hizmet eden bir kardeş olarak görevini sürdürdüğünü ifade etti.

Muhammet Dalmızrak'ın istifası, Arıcak ilçesindeki siyasi dinamiklerde dikkat çeken bir gelişme olarak kaydedildi. İstifanın parti içindeki adalet ve dayanışma konularındaki tartışmaları gündeme getirmesi bekleniyor.