Elazığlılar merak ediyor! Gürsel Erol neden çalışmıyor?

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerin belediye başkan adayları çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken Elazığ kamuoyunda en çok konuşulan konularının başında Gürsel Erol'un seçimlerde çalışmaması geliyor.

Elazığlılar merak ediyor! Gürsel Erol neden çalışmıyor?

Yerel seçim sürecinde Elazığ’da cevabı aranan soruların başında CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un Belediye Başkanı Adayı Coşkun Çağlar Duran’a destek olmak için neden çalışmadığı geliyor.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerin belediye başkan adayları çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken Elazığ kamuoyunda en çok konuşulan konularının başında Gürsel Erol’un seçimlerde çalışmaması geliyor.

Kamuoyunun ağırlıklı olarak konuştuğu bu konu hakkında haberler yapılmasına, köşe yazıları yazılmasına rağmen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un kendi belirlediği belediye başkan adayı Av. Coşkun Çağlar Duran’a destek vermek için neden çalışmadığı sorusunun cevabı gizemini koruyor.

14 Mayıs seçimlerinde Gürsel Erol’a oy veren seçmenler Erol’un bu tavrını eleştirerek, pişmanlıklarını dile getiriyorlar. 14 Mayıs’tan sonra Elazığ’a da nadir olarak gelen Gürsel Erol’un Elazığ halkının verdiği oyun hakkını vermediği dile getiriliyor.

CHP Elazığ Milletvekili Erol’un bu tavrının iktidara örtülü destek olduğu belirtilirken, seçim çalışması yapmamasının nedenine ilişkin de çeşitli rivayetler konuşuluyor.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un Elazığ kamuoyuna yerel seçimlerde neden çalışmadığına ilişkin bir açıklama yapıp yapmayacağı ise merak ediliyor.