Ejder Bey yine gündemde!

Yerel seçim sürecinde teyzesinin oğlunu il genel meclis üyesi yapması, kaybedilen ilçelerin belediye başkan adaylarının belirlenmesinde etkili olması dolayısıyla her kesimden eleştiri alan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, bu defada AK Parti'den ayrılarak başka partilerden aday olup seçimleri kazanan belediye başkanlarını tehdit etmesi dolayısıyla ulusal gündemde yer aldı. 

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ejder Bey yine gündemde!

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı son dönemde eleştirilerin merkezinde yer alarak sürekli gündemde olmaya devam ediyor.

Şubat ayında açıklanan il genel meclis üyesi listesinde teyzesi oğlunun yer alması ile eleştirilen Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, seçim sonuçlarında AK Parti’nin kaybettiği ilçeler dolayısıyla da eleştirilen isimlerin başında geliyor.

AK Parti’nin kaybettiği Baskil, Kovancılar gibi ilçelerde aday olan isimlerin Milletvekili Açıkkapı’nın ısrarlarıyla aday yapıldığı ileri sürülmüş, bu ilçelerin kaybedilmesinden dolayı da eleştirişmişti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı bu kez de yerel seçimlerde belediye başkanlığını diğer partilerden kazanan belediye başkanlarını tehdit etmesiyle ulusal gündeme geldi.

Ejder Bey yine gündemde!

AK Parti’nin seçim sonuçlarıyla ilgili Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan programda konulan Elazığ Milletvekili Açıkkapı, AK Parti’den aday adayı olan ancak aday olmayınca başka partilerden aday olup seçimleri kazanan belediye başkanlarını ihanetle suçlayarak hesap sormakla tehdit etti.

Açıkkapı yaptığı konuşmada, “Neden başarısız olduk, kimlerin ihanetine uğradık bunların hesabını sorgulayacağız.Bu siyasi harekette birlikte yürüyen ve bizden aday adayı olup daha sonra başka limanlara sığınanlara elbetteki hesap soracağız” dedi.

Ejder Bey yine gündemde!

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı’nın bu açıklamaları ulusal gündem de geniş bir yer buldu ve AK Parti’nin kaybetmesinin sebeplerinden biri olarak da bu tür konuşmalar gösterildi.

Ejder Bey yine gündemde!

Yeniden Refah Partisi’nden seçimlere girerek, Palu Belediye Başkanlığı’nı kazanan Muhammet Septioğlu, Sivrice Belediye Başkanlığını kazanan Ebubekir Irmak ve Akçakiraz Belediye Başkanlığını kazanan İbrahim Ormanoğlu ile Büyük Birlik Partisi’nden seçimlere girerek Kovancılar Belediye Başkanlığı’nın kazanan Vahap Gök, Yazıkonak Belediye Başkanlığını kazanan Hatif Çadırcı AK Parti’den aday adayı olmuştu.