Deva Partisi'nden GELDER'e ziyaret

Teşkilatlanma çalışmalarını devam ettiren Deva Partisi ziyaretlerini sürdürüyor.

Deva Partisi'nden GELDER'e ziyaret

Deva Partisi İl Başkanı Murat Dağhan, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Kangal, Kadın Komisyonu Başkanı Nihal Çiçek Aydın, Gençlik Komisyonu Başkanı Devran Dilan Elmacı ve partililer, Elazığ’da çeşitli alanlarda başarılı faaliyetler gerçekleştiren Genç Elazığlılar Derneği’ni ziyaret etti.

Deva Partisi İl Başkanı Murat Dağhan ziyarette yaptığı açıklamada, "Gelder’in çalışmalarını ve faaliyetlerini ilgiyle takip ediyoruz. Bu anlamda Elazığ’daki en aktif Sivil Toplum Kuruluşlarından birisiniz. Sizi ve ekibinizi kutluyorum. Bizler de Deva Partisi olarak gençlerimizle birlikte güzel yarınlar ve umutlu bir gelecek inşaa etmek istiyoruz. Biz Elazığ’ı bir adım öne taşımak için partimizi kullanmak istiyoruz. Elazığ konusunda tabiri caizse biraz yırtıcı ve agresif olacağız. Elazığ’ın uzun yıllardır alamadığı hizmetleri Deva Partisi vasıtasıyla alması için hem şahsım hem teşkilatlarım, ne gerekiyorsa yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Basit iftiralarla Genel Başkanımızı karalamaya çalışıyorlar. İngiltere ile bağlantılıymış, FETÖ’yle bağlantılıymış. Artık bunları konuşmak gerçekten çok manasız. Genel başkanımız Türkiye’ye altın çağlarını yaşatan kendini ve becerisini ispatlamış bir liderdir. Bu çerçevede tüm Türkiye’nin olduğu gibi özellikle gençlerin desteğini talep ediyoruz" ifadelerinde bulundu.

Başkan Dağhan'ın ardından söz alan GELDER Başkanı Fuad Ülger ise, "Öncelikle ziyaretlerinizden dolayı, derneğimiz ve şahsımızla ilgili güzel sözleriniz için teşekkür ediyorum. Elazığ’da STK olarak varlık göstermek biraz zor. Ama biz bu zorluğu da göze alarak bazı çalışmalar yürütüyoruz. Özellikle Türkiye’nin ekonomik refah düzeyine ulaşmasının yolunun üretimden geçtiğini kurulduğumuz günden bu güne kadar her platformda dile getiriyoruz. Bazı yerde sesimiz duyuldu bazılarında duyulmadı. Biz bunların hiç birine aldırış etmeden kendimiz de işin içine girmek suretiyle bazı atılımlar gerçekleştirdik. Dernek bünyemizde dernek üyelerimizden oluşan birkaç şirket kurduk. Ve üretim noktasında bu şirketlerimiz çalışmalarını yapıyorlar. Elazığ’daki işsizliğin çözümü üretimden geçiyor. Ve iddia ediyoruz samimi bir şekilde çalışıldığı takdirde 3 sene içerisinde Elazığ’da bir kişi bile işsiz kimse kalmaz. Elazığ bir çok alanda bir üretim merkezi olmak için hem lojistik anlamda hem de hammaddeye yakınlık anlamında biçilmiş kaftan. Bunları değerlendirmek gerekiyor" dedi.

Ziyaret, karşılıklı temenni ve fikir alışverişi sonrası son buldu.