CHP'den cevap geldi! Vekil Erol sonunda sahaya iniyor

Dün haberimizde yer verdiğimiz, Elazığlı vatandaşların tarafından dile getirilen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol neden çalışmıyor değerlendirmelerine CHP'den açıklama geldi.

CHP'den cevap geldi! Vekil Erol sonunda sahaya iniyor

CHP’den yapılan açıklamada Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un 26 Şubat Pazartesi günü Elazığ’a gelerek seçim kampanyasına start vereceği belirtildi.

Elazığ kamuoyundan uzun bir süredir tartışma konusu olan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un yerel seçim kampanya sürecinde kendisi tarafından aday gösterilen Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran’a yeterli desteği vermediği ve gereken çalışmayı yapmadığı şeklindeki değerlendirmelere CHP’den bugün cevap geldi.

CHP tarafından basın kuruluşlarına gönderilen açıklamada, Erol, Meclis’in tatile girmesiyle birlikte Elazığ’a gelecek ve seçim çalışmalarına ağırlık vereceği ifade edildi.

CHP’nın açıklamasında, vatandaşların Gürsel Erol’u heyecanla beklediği de vurgulanarak, Vatandaşlar 26 Şubat Pazartesi günü Elazığ’a gelmesi beklenen Erol’un asıl seçim kampanyasına start vermesini heyecanla bekliyor.” denildi.

CHP açıklamasında son olarak “Gürsel Erol’un Elazığ’a gelmesiyle birlikte geçtiğimiz gün adeta miting havasında yapılan aday tanıtım toplantısının bile gölgede kalacağı, istenilen ve beklenilen temponun sergilendiği, bir atmosfer oluşması bekleniyor” değerlendirmesi yapıldı.