Bakan Özhaseki'nin sözleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin konuk olduğu bir televizyon programında yapmış olduğu açıklama sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Bakan Özhaseki'nin sözleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezde meydana gelen asrın felakatinin yıl dönümü ülkemizde her kesim tarafından acılar içinde anılırken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin ulusal bir kanalda yapmış olduğu konuşma gündeme bomba gibi düştü.

Bakan Özhaseki programda deprem bölgesinde yapılan yatırımlardan söz ederken, "Şuana kadar gittiğim, teslim ettiğim evlerine misafir olduğum vatandaşlarımızın söylediği şu, "Allah razı olsun, evimiz yıkıldı, eğer ölüler de yoksa, valla yıkıldığı iyi olmuş, bize mis gibi villa verdiniz diyorlar. Ama ölü varsa tabi bunun acısını ölçecek bir alet daha icat olmadı" ifadelerini kullanması depremin yıldönümünde ülke genelinde yasta olan tüm vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Bakan Özhaseki'nin bu sözleri kısa sürede sosyal medya platformlarında gündem olurken, binlerce vatandaş Bakan Özhaseki'ye tepki gösterdi.