Prof. Dr. Görür'e İBB ve Elazığ Belediye Başkanlığı teklifi

Deprem uzmanı ve yer bilimci Elazığlı hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Görür katıldığı bir programda, 'İyi Parti'den İBB, CHP'den Elazığ Belediye Başkanlığı teklifi geldi. Çok teşekkür ettim. Ben partiler dışı olmalıyım.' dedi.

Prof. Dr. Görür'e İBB ve Elazığ Belediye Başkanlığı teklifi

Elazığlı deprem uzmanı ve yer bilimci hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Görür Candaş Tolga'nın hazırlayıp sunduğu "Az Önce Konuştum" programının konuğu oldu. Programda Türkiye'nin deprem gerçeğine bir kez daha vurgu yaparak bir an önce depreme hazırlıklı olunması gerektiğini ifade etti.

Prof. Dr. Görür'e Elazığ Belediye Başkanlığı teklifi

Prof. Dr. Görür programda, "İyi Parti’den İBB, CHP’den Elazığ Belediye Başkanlığı teklifi geldi. Teklifler oldu. Onure ettiler beni, çok teşekkür ettim. Mesele kabul edip etmeme değil, benim yoluma, yöntemime, inancıma ters, ben partiler dışı, siyaset dışı olmalıyım ki beni AK Partili de dinlesin, CHP'li de, MHP'li de, şimdi beni takip eden insanların çok önemli bir kısmı AK Partili, önemli bir kısmı MHP'li, yazıyorlar bana hocam Allah senden razı olsun diye. Seviyorlar. Bir partinin adamı olabilir miyim yani. Naci Görür olarak bir oyum var o ayrı. Ama biz bu deprem belasını bu ülkenin başından def edeceksek Türkiye Cumhuriyeti olarak hükümetiyle, muhalefetiyle, siyaseti bu işin dışında bırakmamız lazım” ifadelerini kullandı.