Muhtar Gül'den manidar paylaşım!

Elazığ Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Gümüşkavak Mahalle Muhtarı Ahmet Gül'ün sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım merak konusu oldu.

Elazığ Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Gümüşkavak Mahalle Muhtarı Ahmet Gül 14.04.2022 tarihli sosyal medya platformu üzerinden yapmış olduğu paylaşım takipçilerini ve Elazığ kamuoyunu meraklandırdı.

Muhtar Ahmet Gül yapmış olduğu paylaşımda; "Bugüne kadar saha da görünmeyen, milletin sıkıntılarına duyarsız kalan, kendisine oy verip makam sahibi yapan millete tepeden bakan, vekilimiz şimdi kendisine yarenler bulup yeniden aday olmak için tepeye birlik beraberlik pozları verip, burdayım demek istiyor herhalde. Ama inanın ki ya Cumhurbaşkanımız gereğini yapar, ya da zamanı gelince biz gereken cevapları veririz. Elazığ ve Elazığlılar öyle sizin bildiğiniz gibi dünü unutan insanlar değil, vefalıdırlar, ama bir yumrukları da vardır ki inerse altında ezilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Elazığlı bir milletvekili hakkında Muhtar Gül'ün isim vermeden yapmış olduğu paylaşım kısa sürede beğeni yağmuruna tutulurken, gelen yorumlar, "Acaba hangi milletvekili kast ediyor?" diyen takipçileri tarafından merak konusu oldu.

Elazığ Online

Bakmadan Geçme