Mağlubiyet serisi Tarsus'ta bitti

Elazığspor, mağlubiyet serisini Tarsus'ta sonlandırdı. Temsilmiz Tarsus İdman Yurdu'nu 2-1 devirerek, haftalar sonra 3 puanla tanıştı. Ömer Yıldız attığı 2 golle, yıldızlaştı.

Ligin son 3 maçında rakipleri karşısında etkisiz bir görüntü çizen ve üst üste mağlubiyetler alan Elazığspor, Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta 9.hafta maçında deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile karşı karşıya geldi.

KAYNAK'IN İLK LİG SINAVI!

Dün saat 13:00'te Tarsus İlçe Stadında oynanan müsabakayı Hakem Alper Oran yönetti. Bordo-beyazlılar maça Ahmet Doğan, Onur Alsu, Yiğitcan Erdoğan, Ömer Faruk Aydemir, Hebat Alan, Kadir Taşoğlu, Selim Enes Özeren, Yusuf Ensar Poyrazlı, Cengizhan Akgün, Murat Ceylan ve Ömer Yıldız on biri ile başladı. Bu karşılaşma aynı zamanda Teknik Direktör Orhan Kaynak'ın, bu sezonki ilk lig sınavı oldu.

ÖMER YILDIZ'DAN ÜST ÜSTE GOLLER!

Ligde tehlikeli bölgeye düşmeme adına acil olarak puan ya da puanlara ihtiyacı olan Elazığspor Tarsus karşısında maça hızlı başladı. Temsilcimiz henüz 11.dakikada Ömer Yıldız'ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Golden sonra da etkisini sürdüren bordo-beyazlılar 16.dakikada skoru 2-0'a taşıdı. Bu gol de, maçın başarılı ismi Ömer Yıldız'dan geldi. Skor üstünlüğünü ele geçiren temsilcimiz rahatlarken, ilk 45 dakika bu skorla sona erdi.

MAÇIN SONUNA KADAR DİRENDİK!

Temsilcimiz ikinci yarıya daha temkinli başladı. Ömer Yıldız'ın golleriyle 2-0 önde olan bordo-beyazlılar daha kontrollü bir oyun ortaya koyarken, 88.dakikaya kadar kalesinde gol görmedi ancak bu dakikada Tarsus İdman Yurdu sıklaştırdığın atakları neticesinde golü buldu. Tarsuslu Atilla Yıldırım farkı 1'e indiren golü kaydetti. Son maçlarda, önde olduğu müsabakaları son dakikalarda kaybeden Elazığspor, bu karşılaşmada bu sorunu çözmüş olurken, 90 dakika sonunda skor değişmedi. Elazığspor 9.haftada Tarsus İdman Yurdu gibi önemli bir deplasmandan 2-1'lik galibiyetle dönmeyi başardı.

MAĞLUBİYET SERİSİ, TARSUS'TA BİTTİ!

Bu sonucun ardından bordo-beyazlılar 7 puanda olan Elazığspor toplam puanını 10'a yükselterek rahat bir nefes aldı. Öte yandan ligdeki 3 maçlık mağlubiyet serisi de son bulmuş oldu. Temsilcimiz 20 Ekim tarihinden sonra ilk 3 puanını da hanesine yazdırmış oldu.

Bakmadan Geçme