Elazığ esnafı Başkan Ulaş'tan ümitli

Elazığ'da yapmış olduğu çalışmalarla göz dolduran 'Ulaş'an Başkan' olarak bilinen Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş 20 Mayıs 2022 Cuma günü yapılacak olan Elazığ Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı seçimlerinde aday olduğunu açıklamıştı.

Elazığ'da Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanlığını başarılı bir şekilde yöneten Başkan Mitat Ulaş 20 Mayıs 2022 günü yapılacak Elazığ Esnaf Odaları Birliği Başkanlığına Adaylığını açıklamıştı.

Elazığ ile bütünleşen, oda üyelerini ve diğer odaları da birlik ve beraberlik zinciri içerisinde değerlendiren, sadece bağlı bulunduğu oda üyeleri ile sınırlı kalmayan, kurumlar bazında oda ve kurum entegrasyonunu iyi yaparak üyelere yönelik birçok faydalı eğitimlerin düzenlenmesinde ve geliştirilen projelerle oda üyelerinin gelişimine ciddi katkılar sunulmasında öncülük eden Başkan Ulaş yapmış olduğu çalışmalarla göz dolduruyor.

ELAZIĞ KAMUOYU ULAŞ'AN BAŞKAN OLARAK BİLİYOR

Kendisine iletilen her türlü sorun, istek, ve taleplere üye fark etmeksizin kayıtsız kalmayan ve çözüme kavuşması yönünde ciddi çabalar sarf ederek çoğununda olumlu sonuçlanmasında emeği olan Başkan Ulaş, bu gayretlerinden ötürü Elazığ kamuoyunda 'Ulaş'an Başkan olarak tanınıyor.

FKA TARAFINDAN BÖLGEDE KABUL EDİLEN 9 PROJEDEN 1'i BAŞKAN ULAŞ'TAN

Proje geliştirme alanında da kurumları yakından takip ederek verilen destekleri yakın markaja alıp üyelerine ciddi katkılar sağlayan Başkan Ulaş, Fırat Kalkınma Ajansı'na (FKA) 2021 yılında sunulan 15 projeden kabul edilen 9 proje arasında 'Kurumsal Kapasitenin Geliştirilmesi' başlığıyla hazırlanan proje kabul görmüş ve üyeleri bu projeyle kurumsallık alanında ciddi ve önemli eğitimler alarak kurumsallığa ilk adımları atmışlardı.

MEMLEKET SEVDALISI BAŞKAN

Gerek 24 Ocak depreminde gerekse ekonomik anlamda zor günlerin yaşandığı pandemi döneminde sadece üyeler ve esnaf bazında değil, tüm şehir halkının da yardımına koşan ve yardım ekiplerinde gönüllü olarak büyük bir fedakarlık sergileyerek Elazığ insanının profilini de ortaya koyan Başkan Ulaş o dönem her kesimin takdirini toplamıştı.

ELAZIĞ ESNAFI ŞANS OLARAK GÖRÜYOR

Çoğu esnafın da Birlik Başkanı olarak görmek istediği Başkan Mitat Ulaş'ın samimi, gayretli, özverili ve çözümcül bir yaklaşımla birlik ve beraberliği sağlayıcı yönetim anlayışı olduğundan bu adaylığın Elazığ esnafı için büyük şans olduğu görüşünde.

ELAZIĞ ESNAFI BAŞKAN ULAŞ'TAN ÜMİTLİ

Başkan Ulaş'ı tanıyan çoğu kesim 20 Mayıs 2022'de yapılacak olan Elazığ Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı seçiminde Ulaş'ın başkan seçilmesi durumunda odalar arasındaki birlik ve beraberliği adalet çerçevesi içerisinde başarılı bir şekilde yöneteceği kanaatinde. Çoğu oda başkanları tarafından da sevilen ve saygı duyulan biri olarak bilinen Başkan Ulaş'ın Birlik Başkanlığı için gerekli bilgi, birikim, tecrübe ve liyakat noktasında uygun bir aday olduğu görüşünde.

Elazığ Online

Bakmadan Geçme