Dilan ve Engin Polat çifti akademik çalışmaya konu oldu!

Türkiye gündemini günlerce meşgul eden sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat, Fırat Üniversitesi akademisyenleri tarafından hazırlanan bir kitaba konu oldu.

Bir anda ülke gündemine oturan Dilan ve Engin Polat çifti bu defa Fırat Üniversitesinde öğretim üyelerinin hazırlamış olduğu bir kitabın konusu oldu.

Yapmış olduğu sosyal sorumluluk projeleriyle ulusal basında adından sıkça söz ettiren Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi bu defa ülke gündeminde geniş yer bulan Dilan ve Engin Polat çiftini akademik bir çalışma konusuyla bilimsel yönden ele aldı. Öğretim üyeleri Doç. Dr. Osman Vedüd Eşidir ile Dr. Mehmet Fatih Çakar, Polat operasyonunun medya ve sosyal medya yansımalarını bilimsel araştırma konusu yaptı. Türkiye'de bir ilk olma özelliğini taşıyan bu araştırma akademik anlamda arşivlerde yerini aldı.

Cumhuriyet'ten bu yana saadet zinciri kavramının da incelendiği araştırma; Sosyal Medya Fenomenliğinden Türkiye Gündemine: Dilan-Engin Polat Örneği isimli bilimsel kitap olarak yayınlandı.

Elazığ Online
Yorumlar 5
Laz 22 Şubat 2024 16:34

Bazı üst düzey bürokratlar, tetikçi gazeteci Osman Vedüd Eşidir'in bazı belgeleri medyaya servis etmesinin akabinde sıcak koltuklarından ve makamlarından olmuştur. Gece hayatına ve mafyaya (Tarlabaşı) yakınlığı ile bilinen Osman Vedüd ne ara akademisyen olmuş?

Taekwandocu 22 Şubat 2024 13:38

Osman Vedüd Eşidir hoca ile 1990'lı yıllarda Cuma pazarının orada bulunan rahmetli Hamza Yanılmaz'ın sahibi olduğu Altınyumruk'ta birlikte tekwandoya gidiyorduk. Sinirli biri olsa da aslında kral adamdır Osman Vedüd. Ben kendisini İstanbul'da sanıyordum. ne ara gelmiş Elazığ'a?

Atıcı 21 Şubat 2024 20:42

Osman hoca çok bilgili ve çok dürüst biri yerelde daha önemli görevlere gelmesi elazig halkının çok faydasına olur kamuoyuna duyurulur

Kıral 21 Şubat 2024 20:39

Degerli Osman Vedud Eşidiri yıllardır takip ederim. Türkiyede ve dünyada yaşanmış birçok konu hakkında araştırması, kitapları, makaleleri vardır ortada gazeteciyim diye gezenlerin konuşmak istemediği bir çok konuyu kendileri haykırarak topluma görüşlerini aktarmıstır. Yapmış olduğu tüm çalışmalar için Osman Vedud Esidir'e şükranlarımızı sunuyoruz

Mehmet B 21 Şubat 2024 20:34

Osman hoca duayen bir gazeteci başarılı bir eğitimcidir kendilerinin elazığda olmaları ve Fırat Üniversitesi'nde öğretim üyesi olması şehrimiz için büyük bir fırsattır.

Bakmadan Geçme