YRP Başkan adayı Arslan'ın videosu merak uyandırdı!

Yeniden Refah Partisi Karakoçan Belediye Başkan adayı Nurettin Arslan'ın paylaştığı video merak uyandırdı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
YRP Başkan adayı Arslan'ın videosu merak uyandırdı!

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine sayılı günler kala siyasi parti adayları seçim ve tanıtım çalışmalarına hız verirken, Yeniden Refah Partisi Karakoçan Belediye Başkan Adayı Nurettin Arslan'dan merak uyandıran bir video geldi.

2004-2014 yılları arasında başarılı çalışmalarıyla Karakoçan'da 2 dönem belediye başkanlığı yapmış, şimdi de Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı olan Nurettin Arslan'ın paylaştığı video kamuoyunda merak uyandırdı.

Başkan adayı Arslan'ın paylaştığı videoda, "Saygıdeğer Karakoçanlı hemşehrilerim hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum. Değerli Karakoçanlılar ben bu ilçede 2 dönem belediye başkanlığı yaptım. Kimsenin ekmeğiyle oynamadım. Oynamakta istemiyorum. Öyle bir niyetimde yok. Ama şu var" dedikten sonra videoda araya giren "Ne var? Kimler var?" yazısından sonra sözlerine devam eden Arslan, "Çoğunu da satmaya başladılar. Ki satmaya da halen devam ediyorlar. Çünkü satış bitmiyor bunlarda. Arazileri sattı, tarlaları sattı, bilmem neler satıldı" sözlerinin ardından ekrana gelen "Başka ne kaldı?" sorusunun ardından sözlerini sürdüren YRP Karakoçan Belediye Başkan adayı Arslan, "Bu parayı ne yapıyorlar? Bu para nereye gidiyor? Hepsi AK Parti'den istifa etmiştir. Yeniden Refah Partisi saflarına katılmıştır." Dedikten sonra ekrana gelen "Kimler Yeniden Refah Partisi'ne Katıldı" ibaresinden sonra son olarak "ya hizmet, ya yolsuzluk" diyen aday Arslan, hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum" diyerek sözlerini noktaladıktan sonra videonun bitimindeki devamı 27 Şubat 2024 Salı günü saat 20.00'da ibaresi komuoyunda merak uyandırdı.

Yoğun rekabetin yaşandığı ilçelerden biri olan Karakoçan ilçesinde belediye başkan adaylarının projelerinin yanı sıra dile getirdiği iddiaların da seçim sonuçlarından etkili olacağı dile getiriliyor.

Yeniden Refah Partisi, Ak Parti ve DEM Parti’nin yarıştığı ilçede seçim sonucu merakla bekleniyor.