Vekil Semih Işıkver: 'Karakoçan'ın hesabını vereceksiniz!'

Geçtiğimiz hafta Karakoçan'ı DEM kazanırsa bunun hesabını size sorarım diyen MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile 'Karakoçan'ın hesabını vereceksiniz' dedi.

Vekil Semih Işıkver: 'Karakoçan'ın hesabını vereceksiniz!'

AK Partili Milletvekillerinin Karakoçan yerine Sivrice’yi kazanmak üzere çalışmalarını geçtiniz hafta eleştiren 
MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, bugün sosyal medyada yaptığı paylaşımları ile önümüzdeki süreçte bu konu üzerinde duracağının ilk işaretlerini verdi.

Işıkver, Sivrice’yi Ağın’ı şerefli adamların elinden almak için kendini paralayan siyasetçiler. Karakoçan’a PKK paçavrası astınız size de kalmaz. Karakoçan’ın hesabını vereceksiniz.” dedi.

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, AK Parti’nin yaptığı kutlamayı takip ettiğini belirterek, "Cumhuriyet Meydanında yaptığınız kutlamayı izliyoruz.. Seçimler demokrasinin şölenidir, biz doğru bildiğimizi hemşehrilerimize anlattık, bu kadar karşılık bulabildik, şehrimiz için hayırlısı olsun, Aziz Milletimizin iradesine de boynumuz kıldan incedir. Seçimi kazanarak bir 5 sene daha şehrimize hizmet edecek olan Sn. Şahin Şerifoğulları’nı tebrik ederim, dilerim ilk dönemde yapılan yanlışları düzeltme yoluna giderek istişare zemininde şehrimizde insanımıza hayatı zindan eden sorunların çözümü için gayret ederler.” dedi.

Işıkver, paylaşımda not olarak, “Platformda Şahin Şerifoğulları Beyin yanında bütün asaleti ile arz-ı endam ederek şarkılara eşlik eden, avuçları patlarcasına alkış çalarak eğlenen şehrimizin oyun kurucusu Sn.Milletvekili... Eğlenmeye bakınız, tadını çıkarınız.. Sadece şunu unutmamanızı tavsiye ederim; "Karakoçan’ın hesabını vereceksiniz.” sözleriyle Karakoçan’ın hesabını soracaklarını dile getirdi.

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver daha sonra bir paylaşım daha yaparak, “Sivrice’yi, Ağın’ı şerefli adamların elinden almak için kendini paralayan siyasetçiler. Karakoçan’a PKK paçavrası astınız size de kalmaz. Karakoçan’ın hesabını vereceksiniz.” dedi.