Vekil Nazırlı sorunları Reis'e aktardı!

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 20 dakika süren bir görüşme gerçekleştirerek şehrin temel sorunlarını aktardı. 

Vekil Nazırlı sorunları Reis'e aktardı!

AK Parti’nin Kızılcahamam’da Cuma günü başlayan 31. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı devam ederken AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşerek Elazığ’ın sorunlarını aktardığı öğrenildi.

Milletvekili Nazırlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kıymetli Elazığlı hemşehrilerimizin ihtiyaç ve taleplerini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a takdim ettik. Kendilerinin Elazığ'ımıza duyduğu muhabbete bir kere daha şahit olduk. Sayın Cumhurbaşkanımıza bu hassasiyetleri için tüm hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Vekil Nazırlı sorunları Reis'e anlattı!

Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 20 dakika süren görüşmesinde esnaflarımızın Halkbank mağduriyeti, Maden ilçesinin sorunları ile Yurtbaşı’nın Hipodrom gelirlerinin kesilmesi başta olmak üzere şehrin bir çok sorununu aktardığı öğrenildi.