Vekil Bulut'tan Başkan Efe ve Başkan Dumandağ'a ziyaret!

AK Parti Elazığ Milletvekili, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Metin Bulut, Elazığ'da temaslarda bulundu. Elazığ Baro Başkanı Av. Melih Efe ve Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ile bir araya geldi.

Vekil Bulut'tan Başkan Efe ve Başkan Dumandağ'a ziyaret!

AK Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut, Elazığ Baro Başkanı Av. Melih Efe ve Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ile bir araya geldi.

AK Parti Elazığ Milletvekili, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Metin Bulut, Elazığ’da temaslarda bulundu. Milletvekili Bulut ilk olarak, Elazığ Barosu’nda Baro Başkanı Av. Melih Efe ile bir araya geldi.

Milletvekili Bulut, Baro Başkanlığına seçilen Efe’yi tebrik ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

STK’ların önemine değinen Bulut: “baktığınızda organize olmuş en küçük yapılar, organize olmamış en büyük yapılardan çok daha etkili olabiliyor. Hukuk alanındaki bir örgütlenme de son derece önemli. Organizasyonun başında olmasının getireceği bir takım zorluklar da olacaktır. Ama biz başkanımızı tanıyoruz. Ekibiyle birlikte bütün zorlukların üstesinden geleceğine inancımız tamdır.” Dedi.

Elazığ Barosu Başkanı Av. Melih Efe de, Milletvekili Metin Bulut’a teşekkür etti.

Vekil Bulut'tan Başkan Efe ve Başkan Dumandağ'a ziyaret!

AK Parti MKYK Üyesi Metin Bulut daha sonra Elazığ Ticaret Borsası’nda Başkan Mehmet Ali Dumandağ ile bir araya geldi.

Milletvekili Bulut’u ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dumandağ, Metin Bulut’un desteğini her zaman hissettiklerini ifade etti. 

Dumandağ, hayvan pazarı projesinin de yıl sonuna kadar hizmete gireceğini belirterek: “hayvan pazarı projesinin de belediyemizle birlikte geçtiğimiz gün protokol imzaladık. Sizlerinde bugüne kadar destekleri vardı inşallah bundan sonrada olacak. Projemizi inşallah yıl sonuna kadar hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.” Dedi.

Vekil Bulut'tan Başkan Efe ve Başkan Dumandağ'a ziyaret!

Yeniden borsa başkanlığına seçilen Dumandağ’ı kutlayan Milletvekili Bulut, Ticaret Borsası’nın taleplerinin takipçisi olmaya devam edeceklerini belirterek: “sizin talepleriniz temsil ve hitap ettiğiniz kitlenin talepleri dolayısıyla ilimizin talepleri. Bunlar bizim açımızdan çok kıymetli bugüne kadar nasıl ki bu talepleri takip ettiysek Allah nasip ederse bundan sonraki süreçte de birlikte takip edeceğiz. Küçük esnafın, çiftçinin, köylünün emeğinin çok kıymetli olduğu bir dönemde sizin temsil ettiğiniz kitlenin önemi bir kez daha öne çıkmış oluyor. Onların sıkıntılarını gidermek bir manada da ibadet mantığıyla yapılabilecek işlerden bir tanesi gerçekten kazancının her türlüsü helal ve emek olan bir kitlenin başkanlığını yapıyorsunuz.” Dedi.