Vatandaşlardan Başkan Şerifoğulları'na yardım çağrısı!

'Yıl 2023 görüntüler Elazığ'dan! Barakada yaşam mücadelesi' başlıklı haberimizden sonra sosyal medyada Elazığlı vatandaşlar yetkilileri göreve davet etti. Haberin altına yorum yapan bazı vatandaşlar Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın konuya acilen el atmasını talep ettiler.

Vatandaşlardan Başkan Şerifoğulları'na yardım çağrısı!

Elazığ'da evlerinin bir kısmı yangında zarar gören ve aynı zamanda depremde hasar aldığı için içeri girmekten korkan Songül Erdemci, 2'si kumasından olan 6 çocukla, tarlaya kendi imkanlarıyla kurdukları barakada yaşam mücadelesi veriyor.

Erdekci, eşinin işsiz olduğunu ve geçimlerini tarlada çalışmakla sağladıklarını belirterek, "Yangında evimizin bir kısmı yandı. Depremde de hasar gördü. İçeri girmekten korkuyoruz. Çocuklarımla tarlaya kurduğumuz barakada yaşıyoruz. Çok zor durumdayız. Yardım bekliyoruz" dedi.

Erdekci'nin yaşadığı durum, sosyal medyada da gündem oldu. Haberin altına yorum yapan bazı vatandaşlar Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın konuya el atmasını talep etti.

Bir vatandaş, "Belediye başkanımız Şahin Şerifoğulları'na sesleniyoruz. Bu kadın ve çocuklara sahip çıkın. Onlara bir ev verin" dedi.

Bir diğer vatandaş ise, "Bu kadın ve çocuklar bizim de evladımız. Yardım etmek hepimizin görevidir. Yetkilileri göreve davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.