Vatandaşın şikayetleri sonuçsuz kalıyor!

Whatsapp ihbar hattımıza gelen görüntülerde bir iş yerinin baca yönetmeliğine aykırı bir şekilde taş fırın yaparak apartman sakinlerini rahatsız ettiği ve defalarca Elazığ Belediyesi'ne şikayet edilmesine rağmen bir sonuç alınamadığı iddia edildi.

Vatandaşın şikayetleri sonuçsuz kalıyor!

Cumhuriyet Mahallesi Fetih Ahmet Baba Bulvarı üzerindeki bir işletmenin apartmanın altında açmış olduğu taş fırına ait bacanın yönetmeliğe aykırı bir şekilde yapıldığı, Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından 2 kez mühürlenmesine rağmen mühürlerin kırılarak fırının kullanılmaya devam etmesi apartman sakinlerini canından bezdirdi.

Vatandaşın şikayetleri sonuçsuz kalıyor!

Elazığ haber portalı Elazığ Online Whatsapp hattımıza konuyu anlatan vatandaş, "Şikayetlerimiz üzerine bu işletme 2 kez mühürlendi. Ancak mühürler kırıldı ve işletme kanunsuz bir şekilde fırını kullanmaya devam ediyor. 18 sefer CİMER'e, bir o kadar da beyaz masaya bildirmemize rağmen hiçbir sonuç alamadık. Aynı apartmanda oturan belediye çalışanlarının işletme sahibini koruduğunu düşünüyoruz. Ne kadar şikayet edersek edelim belediyede destekçileri var. Şikayetlerimiz sonuçsuz kalıyor. Sonuç alamıyoruz." İfadelerini kullandı.

Vatandaşın şikayetleri sonuçsuz kalıyor!