Vatandaş diyor ki: İl Özel İdaresi bizi mağdur ediyor!

Maden Plaj Köy'de Hazar Gölü sahil şeridinde vatandaşlara ait alanların komşu illerden gelenlerin yaptıkları baraka ve çadırların işgal edilmesi nedeniyle köy sakinlerinin yaşadığı mağduriyet devam ediyor.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Vatandaş diyor ki: İl Özel İdaresi bizi mağdur ediyor!

Whatshapp ihbar hattımıza bilgi notu ve görüntü gönderen bir vatandaşımız Elazığ İl Özel İdaresi’nin görevini yapmamasından dolayı mağduriyet yaşadıklarını ve bunun çözümünü beklediklerini ifade etti.

Vatandaşın verdiği bilgiye göre, Maden ilçesi Plaj Köy kıyı şeridinde vatandaşlara ait alanlar il dışından gelenler tarafından baraka ve çadır kurularak işgal edilmiş durumda. Bu konuda Elazığ Valiliği ve Elazığ İl Özel İdaresi’ne başvurarak vatandaşlara ait olan bu bölümlerdeki işgallerin sona erdirilmesini istedikleri halde bir yılı aşkın bir süredir herhangi bir çözüm getirilmediği ve bu durumun vatandaşlar ile komşu illerden gelenler arasında da zaman zaman tartışmalara neden olduğu ifade edililiyor.

Konu hakkında şikayetlerini dile getiren vatandaşlar, Maden Plaj Köy sahilinde, vatandaşların kullanımına açık olan bu alanın, birileri tarafından özel kullanımına imkan vermek, kamusal alanın eşit ve adil kullanımını engellediğinden, bu konuda gerekli adımların ilgili kurumlar tarafından hızlı bir şekilde atılması.