Tek liste ile gidilen seçimde başkanlığa yeniden Erten seçildi

Türkiye Yol - İş Sendikası Elazığ 2 Nolu Şubesi 11. Olağan Genel Kurul seçimi gerçekleşti. Tek liste ile gidilen seçimde Vahdettin Erten yeniden başkan seçildi.

Tek liste ile gidilen seçimde başkanlığa yeniden Erten seçildi

Türkiye Yol - İş Sendikası Elazığ 2 Nolu Şubesi 11. Olağan Genel Kurulu Yapıldı.

Tek Liste ile gidilen Genel Kurul Seçiminde Vahdettin Erten yeniden Başkanlığa seçildi.

Yol İş Sendikası 2 No'lu Şube Başkanlığı'nda Erten güven tazeledi

ERTEN: “İŞÇİ ARKADAŞLARIMIZIN ÜCRETLERİ TÜRK-İŞ VERİLERİNE GÖRE DÜZENLENMELİ”

Tek Liste ile gidilen Genel Kurul Seçiminde Vahdettin Erten yeniden Başkanlığa seçildi. Türkiye Yol İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Vahdettin Erten,  çalışmaların maaşlarının TÜRKİŞ verilerine göre düzenlenmesi gerektiğini vurguladı. Erten, “Enflasyonun üç haneli rakamlara geçtiği tüm yaşamsal ürünlerin 3-4 katına çıktığı bugünlerde özellikle çalışanlara uygulanan vergi adaletsizliği ise ağır bir yüktür. Tüm işçi arkadaşlarımızın ücretlerinin, alın terlerinin karşılığı olan TÜRK-İŞ verilerine göre düzenlenip huzur ve refah paylarının artırılması kaçınılmaz bir gerçektir” dedi.

Yol İş Sendikası 2 No'lu Şube Başkanlığı'nda Erten güven tazeledi

ŞİŞ: “BİZLER SENDİKANIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, İl Özel İdaresi Çalışanlarının en iyi şartlarda çalışması için gayret gösterdiklerini söyledi. Şiş, “bizler sendikanın hak anlamında her zaman onlarla beraberiz en iyi şartlarda çalışmalarını, çalışma ortamlarını sürdürmelerini biz elimizden geldiğince sağlamaya çalışacağız. Seçimin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yol İş Sendikası 2 No'lu Şube Başkanlığı'nda Erten güven tazeledi

AĞIN: “SEÇİMİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Bingöl İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Muhittin Ağın, seçimin hayırlı pandemi sürecinde sendikanın özverili bir şekilde çalıştıklarını dile getirdi. Ağan, “Pandemi süreci yaşadık bu süreçte sendikamız, özverili çalışan personelimiz hepsi ellerinden geleni yaptılar ben bu konuda hepsine teşekkür ediyorum. Seçimin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AĞAR: “ÖZEL İDARENİN YAPMIŞ OLDUĞU İŞLER DİĞER KURUMLARIN İŞLERİNDEN GERİ DEĞİLDİR”

Türkiye Yol İşi Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar, özel idarelere sahip çıkılması gerektiğini altını çizdi. Ağar, “bizim özel idarelere sahip çıkmamız gerektiğini biliyoruz. Bizimle birlikte siyasi iktidarın özel idarenin bütçesinin güçlendirilmesinin güçlendirilmesini ona daha çok katkı sunmasını istiyoruz. Özel idarenin yapmış olduğu işler ne DSİ’nin ne Karayollarının yapmış olduğu işlerden geri değildir. Kamudaki diğer çalışan kurumları güçlendiriyorsan bizim bütçemizin de güçlendirilmesi lazım” dedi.

Yol İş Sendikası 2 No'lu Şube Başkanlığı'nda Erten güven tazeledi

AĞAR: “51 İLİMİZ İÇİN TEK TİP TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ YAPTIK”

Başkan Ağar, Özel İdare tarafından yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Ağar, “Biz İçişleri Bakanlığı’na giderek 51 ilimiz için tek tip toplu iş sözleşmesi yaptık. Özel idaredeki ana kademenin skalası tarihinden beri var şirket yeni olduğundan dolayı skala yok. Bu skala düzenlemesini de yaptık bitirdik inşallah önümüzdeki hafta iş yerlerine o skalaları gönderip dolayısıyla arkadaşlarımız pozisyonlarıyla birlikte derecesine oturtarak o skalayı da sağlamış olur” dedi.

Yol İş Sendikası 2 No'lu Şube Başkanlığı'nda Erten güven tazeledi