'Tek derdim sizlere hizmet etmektir'

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın seçim çalışmaları kapsamında Abdullahpaşa ve Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

'Tek derdim sizlere hizmet etmektir'

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Akın saha çalışmaları kapsamında Abdullahpaşa ve Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinleyerek Elazığ için hazırladığı 40 stratejik ve 10 tamamlayıcı projesi hakkında bilgi verdi.

Herkesin oyunun değerli olduğunu ifade eden Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, "Bir oy bir oydur, hakikaten benim oyum değersiz demeyin sandığa gidip oyunuzu kullanın. Sizlerden çok ümitliyim. Çünkü objektif, gerçekçi düşünmüyorsunuz ve realistsiniz. Bizim için bir oyunuzun çok değeri var ve o desteği sizden istiyorum. Hakikatten projesi, bilgisi ve tecrübesi, teknik deneyimi olan bir kişiyi iş başına getirsek bu sorunlardan kurtuluruz. Ama yok benim partim birinci olsun isterse kapımda bir kürek asfalt olmasın dersek bu sorunların hiçbiri sizlerden destek istirham ediyorum. Şu an saha anketlerimiz de çok az bir farkla öndeyiz. Bunu samimi olarak ifade etmek istiyorum bunu garantilememiz lazım. O yüzden ben mahallilerimden destek istiyorum" dedi.

"VATANDAŞIN ALIM GÜCÜNÜ KOLAYLAŞTIRACAK PROJELERİMİZ VAR"

Vatandaşı ekonomik olarak rahatlacak projeleri hayata geçireceğini aktaran Elazığ Belediye Başkan Adayı Akın, "Emekli hemşehrilerimiz, çalışan kardeşlerimiz için güzel projelerimiz var. Halk ekmek fabrikası, Et ve Balık Kurumu ve Torku gibi büyük bir kooperatif kurulacak ve bazı temel gıdalardan ekmeği, eti, sütü, peyniri ve tereyağını bütün hemşehrilerimiz ucuz bir şekilde alacak ve marka oluşturularak bu ürünler tüm Türkiye'ye satılacak" diye sözlerine devam etti.

"TEK DERDİM SİZLERE HİZMET ETMEKTİR"

Ben 17 yıllık yüksek Elektrik ve Elektronik Türkiye'nin ilk led ampül fabrikasını milli duygu ve düşüncelerle Elazığ'a ben kurdum. Diğer taraftan Deniz Kuvvetlerine İlk taktik silah fenerini ben ürettim ve şuan Deniz kuvvetleri su altı taarruz komandolarımız bunu kullanıyor. Şimdi de huzurlarınıza Belediye Başkan Adayı olarak geldim. Tek derdim size hizmet etmektir. Çıkmış olduğumuz yolculuk maddi bir yolculuk değil manevi bir yolculuk. Tek derdimiz insanlara faydalı olmaktır. Doğukentten Hilalkentte kadar bir tramvay hattını kuracağız ve bu mahallemizin değeri inşallah birden ona çıkacak. Ulaşımın rahatlaması ile eviniz, işletmeniz ve ticarethaneniz değer kazanacak. Buradan Abdullahpaşa'dan kapının önünde bineceksiniz şehir hastanesine kadar tek vasıtasıyla gidebileceksiniz. Bana vereceğiz bir destekle seçimi ben garantilemiş oluyorum ve sizlere hizmet ederim" diye konuştu.