TDF Elazığ İl Temsilcisi Gazanfer Albayrak vefat etti

Türkiye Dağcılık Federasyonu Elazığ İl Temsilcisi Gazanfer Albayrak 73 yaşında hayatını kaybetti.

TDF Elazığ İl Temsilcisi Gazanfer Albayrak vefat etti

Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) İl Temsilcisi Gazanfer Albayrak 73 yaşında hayatını kaybetti.

Merhum Albayrak için 6 Haziran Pazartesi günü İhsaniye Camii’nde cenaze namazı kılınacak. Merhum Gazanfer Albayrak, Harput aile mezarlığında defnedilecek.

ALBAYRAK KİMDİR?

Gazanfer Albayrak 1949’da Elazığ da doğdu. 1971 de Türkiye Dağcılık fedarasyonunun düzenlediği Kayseri Erciyes Dağı temel eğitim kampına katılarak Elazığ'ı temsil etti, aynı zamanda Dağcılık fedarasyonunun onursal üyesi 1982 den 2021 e kadar Elazığ Dağcılık il temsilcisi olarak görev yaptı. Dr. Bozkurt Ergör başkanlığı döneminde Federasyon As Başkanlık görevini yürüten Gazanfer Abayrak 1984 de Erzurum Atatürk üniversitesi’nin düzenlediği 30 Ağustos Ağrı Dağı zafer tırmanışında Elazığ sporcuları M. Emin Öztürk, Hasan Şişli ile Ağrı dağının zirvesine çıkıp İlk olarak Elazığ'dan temsil etti. Fırat Üniversitesi Dağcılık Kulübünün kurucusu olarak birçok faaliyetlere katıldı. Albayrak evli iki çocuk babasıydı.

Elazığ Haber Online grubu olarak hayatını kaybeden merhum Gazanfer Albayrak’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, yakınlarına ve Türkiye Dağcılık Federasyonu üyelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.