Taraftar grupları harekete geçti!

ES Elazığspor'un bugün deplasmanda Amasyaspor FK ile oynadığı maçta rakibine 3-2 yenilmesinin ardından taraftar grupları harekete geçerek Teknik Direktör Cüneyt Biçer'in ile ilgili anket çalışması başlattı.

Taraftar grupları harekete geçti!

TFF 3. Lig 1. Grup'ta 21 puanla 13. sırada yer alan bordo beyazlı temsilcimiz ES Elazığspor'da kötü gidişat devam ediyor.

Yönetim ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın büyük desteğiyle transfer tahtasını zorluklar içerisinde açmayı başaran temsilcimiz yapmış olduğu transferlere rağmen bir türlü istediği performansı yakalayamadı.

Taraftar grupları isyanda!

Bazı taraftar grupları bordo beyazlı temsilcimizin bugün deplasmanda 3-2 mağlup olduğu Amasyaspor FK maçı sonrası, yönetimin elinden gelen tüm çabayı göstermesine rağmen, geldiği günden bu yana, 9 maçta sadece 1 galibiyet alan ES Elazığspor teknik direktörü Cüneyt Biçer hakkında sosyal medya hesaplarından "gitmeli mi kalmalı mı?" Yönünde anket çalışmaları başlattı. Hala devam eden ankette taraftarların büyük bir çoğunlu ise "gitmeli" yönünde oy kullandı.

Taraftar grupları isyanda!

Binbir güçlükle transfer tahtasını açarak, bazı transferler yapan ES Elazığspor yönetimi yaşanan bu kötü gidişata nasıl dur diyeceği ise taraftarlar ve Elazığ kamuoyu tarafından merak konusu oldu.