Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 177 yaşında!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 177'nci kuruluş yıldönümü nedeniyle açıklamalarda bulunan Tapu Kadastro 16. Bölge Müdürü Mahir Tuncer, 'bugün, köklerimizden aldığımız güçle geleceğe doğru bakıyoruz' ifadelerini kullandı.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 177 yaşında!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün kuruluşunun 177. Yıl dönümü, Elazığ’da kutlandı. Etkinlik kapsamında ilk olarak Elazığ Valiliği önünde Tapu Kadastro 16. Bölge Müdürü Mahir Tuncer ile personelin katılımı ile saygı duruşunda bulunuldu. Ardından Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman ve Vali Yardımcısı Oltan Bayraktar ziyaret edildi.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 177 yaşında!

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Tapu Kadastro 16. Bölge Müdürü Mahir Tuncer, “Bugün, tarihimizin önemli bir kilometre taşının yıl dönümünü kutluyoruz. Gönülden inanıyoruz ki, bir kurumun köklü geçmişi, onun bugünkü başarılarının ve gelecekteki vizyonunun temel taşıdır. Gururla kutladığımız 177. Yıl Dönümünde, köklerimize olan derin bağlılığımızı ve geleceğe olan kararlılığımızı bir kez daha yüksek sesle ifade etmek istiyoruz. 177 yıl önce, Kurumumuzun temelleri atıldığında, bir hayal ve bir amaçla yola çıkıldı. O günden bugüne, kurumumuzun yolculuğu sadece başarılarla dolu olmadı; aynı zamanda zorluklarla da dolu oldu. Ancak her engelin üstesinden gelmek için gösterilen kararlılık ve azim, bizleri bugünkü noktaya getirdi. Bu zorlu yolculukta bizlere eşlik eden, katkı sağlayan herkese içtenlikle teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 177 yaşında!