Sis düşünce Harput'tan manzara bir başka güzel!

Elazığ, 13. Bölge Meteoroloji Müdürlüğü'nün uyarısının ardından sabah saatlerinde etkili olan sisin ve pusun gölgesinde eşsiz bir atmosfer yaşadı.

Sis düşünce Harput'tan manzara bir başka güzel!

Elazığ'ın Harput Mahallesi'nde Sis ve Güneşin Dansı

Elazığ, 13. Bölge Meteoroloji Müdürlüğü'nün uyarısının ardından sabah saatlerinde etkili olan sisin ve pusun gölgesinde eşsiz bir atmosfer yaşadı. Özellikle tarihi Harput Mahallesi, sisin etkisiyle adeta büyülü bir atmosfere büründü. Güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte, kent merkezi sis denizi içinde kaybolurken, dron ile çekilen görüntüler muazzam bir görsel şölen sundu.

Sis düşünce Harput'tan manzara bir başka güzel!

Sis, Görüş Mesafesini 3 Metreye Kadar Düşürdü

Sabah saatlerinde Elazığ'ın merkezinde etkili olan sis, yer yer görüş mesafesini 3 metreye kadar düşürdü. Ancak, 1200 rakımlı tarihi Harput Mahallesi'nde sisin etkisi daha belirgin oldu. Güneşin ışıklarıyla oynayan sis, tarihi dokuyu adeta perdeledi ve ortaya etkileyici manzaralar çıkardı.

Sis düşünce Harput'tan manzara bir başka güzel!

Dron İle Havadan Görüntüler Görsel Şölen Yarattı

Meteoroloji uyarısının ardından Elazığ'da ortaya çıkan sis, dron ile havadan çekilen görüntülerle adeta sanat eserine dönüştü. Harput Mahallesi'nden şehre bakış, sisin olağanüstü güzellikteki dansını sergiledi. Kentin tam anlamıyla sis denizine gömülmesi, doğal bir görsel şölen oluşturdu.

Sis düşünce Harput'tan manzara bir başka güzel!

Vatandaşlar Harput'un Büyülü Manzarasını İzledi

Bazı vatandaşlar, Harput Mahallesi'ne çıkarak bu eşsiz manzarayı gözlemledi. Sis ve güneşin birleşimiyle oluşan manzaranın güzelliği karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen vatandaşlar, cep telefonlarıyla bu anı ölümsüzleştirdi. Hatice Yıkılmaz, manzaranın güzelliğini vurgulayarak, sosyal medya uygulamalarını kullanmadan doğrudan kendi gözleriyle bu muazzam atmosferi gördüğünü belirtti.