Septioğlu sahaya indi!

Yeniden Refah Partisi'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Septioğlu sahaya indi!

Yeniden Refah Partisi'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Seçim ziyaretleri kapsamında Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman'ı ve Elazığ Emniyet Müdürü Adnan Karayel'i ziyaret eden Septioğlu, aynı zamanda vatandaşlarla da bir araya gelerek sorunları dinledi.

Septioğlu sahaya indi!

Septioğlu'nun gerçekleştirdiği ziyaretlerde ortaya koyduğu hedef, şehirde yaşanan sorunlara etkili çözümler üretmek ve ahlaklı bir belediyecilik anlayışıyla hizmet sunmak olduğunu belirtti. Elazığ'ın karşılaştığı zorlukları çok iyi bildiklerini ifade eden Başkan Adayı Septioğlu, kentsel dönüşüm, ulaşım, altyapı, yoksulluk ve işsizlik gibi temel meseleleri çözme konusundaki kararlılığını vurguladı.

Septioğlu sahaya indi!

Seçim çalışmaları sırasında vatandaşlarla gerçekleştirdiği sohbetlerde, Septioğlu, her mahalleye adil ve eşit hizmet götürmeyi amaçladıklarını dile getirdi. Elazığ'ın her köşesine adaletli bir şekilde hizmet sunarak, şehri Türkiye'nin parlayan yıldızı haline getirmeyi hedefleyen YRP Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, yapılan hizmetlerle şehrin gelişimine katkıda bulunacaklarını ifade etti.

Septioğlu sahaya indi!

YRP Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu'nun seçim beyannamesinde öne çıkan unsurlar arasında ahlaklı belediyecilik, hızlı çözüm odaklı çalışmalar, kentsel dönüşüm, eşit hizmet anlayışı ve şehrin genel kalkınması yer aldı. Elazığlı seçmenlere hitap eden Başkan Adayı Septioğlu, şehrin geleceğini şekillendirmek adına sunduğu projelerle Elazığlıların desteğini beklediğini belirtti.