Semih Işıkver MHP'den aday adaylığını açıkladı

Ankara'da Mhp Genel Merkezine resmi müracaatını yapan eski MHP İl Başkanı Semih Işıkver, düzenlediği basın toplantısı ile Elâzığ milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Semih Işıkver MHP'den aday adaylığını açıkladı

14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem milletvekili genel seçimlerinden MHP’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olan Eski MHP İl Başkanı Semih Işıkver, Genel Merkeze aday adaylığı müracaatını yaptı.

Semih Işıkver MHP'den aday adaylığını açıkladı

MHP Elazığ İl Başkanlığında partililerle bir araya gelen Elazığ Milletvekili Aday Adayı Semih Işıkver, Lider ülke Türkiye vizyonuna ve Elazığ’a daha iyi hizmet edebilmek amacıyla aday adayı olduğunu belirterek: “Türk milleti, kendisini Türk Milletinin bir parçası kabul eden, büyük Türk İslam davasına inanmış, tarihin doğal seyri içerisinde Türk kimliğinin ortaya koyduğu büyük cihan devletlerini bir hücre dahi olsa benimsemiş herkesin bugün itibariyle safını belli etmesi gereken bir süreçten geçiyoruz. Bizim önümüzdeki 14 Mayıs 2023 seçimlerinde birinci hedefimiz sayın genel başkanımızın yıllar önceden işaret ettiği gibi önce Sayın Cumhurbaşkanımızı birinci turda seçtirmek. İkinci hedefimiz MHP’yi TBBM’de daha güçlü bir temsille oraya gönderebilmek. Bunun yoluda bu şehirde inisiyatif almak ve bu şehirde hakkımız olanı geri almak durumundayız. Bu duygu ve düşüncelerle ben şahsım çocuk yaşta gönül verdiğim Milliyetçi Ülkücü Harekete aynı zamanda doğup büyüdüğüm hala içinde yaşadığım ve bütün sorunlarına vakıf olduğum, sorunların çözümüne bir vizyon ve proje ortaya koyabileceğime inandığım Elazığımıza hizmet etmek için. Yine Cumhuriyetimizin 100. Yılında lider ülke Türkiye vizyonuna hizmet edebilmek için 28. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Seçimlerinde Elazığ’dan milletvekili aday adayıyım.” Dedi.

Semih Işıkver MHP'den aday adaylığını açıkladı

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, aday adayı Semih Işıkver’e başarılar diledi.

Semih Işıkver MHP'den aday adaylığını açıkladı