Saadet Partisi Başkan Adayı Akın projelerini paylaştı!

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın Elazığ'a adeta çağ atlatacak, 40 stratejik proje ve 10 tane de tamamlayıcı projeyi detayları ile aktardı.

Saadet Partisi Başkan Adayı Akın projelerini paylaştı!

AKIN’DAN, ELAZIĞ’I 7’DEN 70’İ İLGİLENDİREN PROJELER

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, hayata geçirmek istediği projelerle Elazığ’ı bölgenin lideri yapmak istiyor. Projelerini çeşitli başlıklar altında kamuoyuna detayları ile birlikte sundu. Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın; Elazığ’a adeta çağ atlatacak, 40 stratejik proje ve 10 tane de tamamlayıcı projeyi detayları ile aktardı.

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın; 69 gün sonra yani 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimi çalışmalarını sürdürürken seçmeni, projelerine yönelik bilgilendirmeyi de ihmal etmedi. Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın; Elazığ’ı bölge lideri olan bir şehir yapmak için 40 stratejik proje ve 10 tane de tamamlayıcı proje hazırladığını ifade ederek; bu projeler ile Elazığ’a çığır atlatacaklarının notunu düştü.  İşte Belediye Başkan Adayı Akın’ın Elazığ’a yönelik projelerden kesitler…

“KENTSEL DÖNÜŞÜM İLE İHTİYAÇLARA CEVAP VEREN, YAPILAR VE MEKÂNLAR OLUŞTURULACAK”

Depremlerin ardından Elazığ’ın en çok ihtiyacı olan şeylerden birinin kentsel dönüşüm olduğuna dikkat çeken Belediye Başkan Adayı Akın; “Kentsel Dönüşüm başlığı altındaki projemizi; kentsel dönüşüm uzmanlarının, şehir plancılarının ve deprem uzmanlarının ortak çalışmasıyla hazırlayacağız. Şehir merkezindeki mahallelerimizi yeniden imar ve inşa edeceğiz. Böylelikle ihtiyaçlara cevap vermeyen konut, dükkân, altyapı üstyapı ve sosyal alanlarda ihtiyaç duyulan tüm yapılar vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Şehrimizin sosyal kültürel ve ekonomik hayatını canlandırmak temel hedefimiz” dedi.

“ELAZIĞ; ÖRNEK MAHALLELERİ İLE HEM DÜZENLİ HEM DE MAHALLE KÜLTÜRÜNE UYUMLU BİR ŞEHİR OLACAK”

Örnek mahalle projesi ile Elazığ’ın özlenen mahalle kültürünün de yeniden inşa edilebilir olduğuna dikkat çeken Belediye Başkan Adayı Akın; “Örnek Mahalle projesiyle de profesyonel mimarların ve şehir plancılarının kendi kültürümüze ve sanat tarihimize uygun bir şekilde tasarladığı, konforlu ve yaşam standardı yüksek sosyal yaşamın gelişmesi için tün detayları ile ele alınmış örnek bir mahalle inşa edeceğiz. Bu mahalledeki konutların sayısı kentsel dönüşüme ve hemşehrilerimizin konut ihtiyacına cevap verecek şekilde belirlenecek” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10