Rehberlik Koordinatörü Merve Çaya'dan 'Deneme Şenliği' müjdesi!

Dönem başından beri gerek yaptığı yayınlarla gerek deneme sayılarıyla, Elazığ'da 3 ay gibi kısa bir süre içerisinde 14 deneme sınavı yaparak eğitimdeki farkını yine gösterdi.

Rehberlik Koordinatörü Merve Çaya'dan 'Deneme Şenliği' müjdesi!

Elazığ Sınav Kurs Merkezi, dönem başından beri gerek yaptığı yayınlarla, gerek deneme sayılarıyla, Elazığ'da 3 ay gibi kısa bir süre içerisinde 14 deneme sınavı yaparak eğitimdeki farkını yine gösterdi.

Yapmış oldukları deneme sınavlarıyla, tam bir sınav maratonu modunda, seçkin eğitimci kadrosuyla, disiplinli, kontrol ve planlamayı elden bırakmadan, her sınav sonu öğrencilerin yapmış olduğu net artışlarını görerek, kaliteli yayım ve bol çeşitli soru tarzıyla, bünyesinde eğitim gören öğrencileri bu zorlu maratona hazırlayarak, öğrencilerin seviyelerini üst düzeye taşımaya devam ediyor.

Elazığ Sınav Kurs Merkezi Rehberlik Koordinatörü Merve Çaya; "Önümüzdeki haftalarda da aralıksız bir şekilde deneme sınavlarının süreceğini, her hafta öğrencilerini Türkiye'nin en kaliteli yayın gruplarına ait denemelerle büyük sınava eksiksiz bir şekilde hazırlamaya devam edeceklerini belirtti."

Rehberlik Koordinatörü Merve Çaya: 'Yoğun bir tempoyla deneme sınavlarına devam edeceğiz'

Öte yandan Çaya; "Daha 3. Ayda yılın en fazla ve en kaliteli yayınlarının denemesini yapmanın gururunu yaşadıklarını dile getirerek, öğrenci ve velilere, şehrin en iyisine kayıtsız kalmamaları gerektiğini, ilerleyen günlerde “Deneme Şenliği” adı altında yoğun bir tempoyla deneme sınavlarına devam edeceklerini söyledi."