Oğuzhan Demir MHP'den aday adaylığını açıkladı

Eski MHP İl Başkanı Oğuzhan Demir, 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimlerde MHP'den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Demir, resmi müracaatını MHP Genel Merkezi'ne yaptığını da söyledi.

Oğuzhan Demir MHP'den aday adaylığını açıkladı

Eski MHP İl Başkanı Oğuzhan Demir, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem milletvekili genel seçimlerinde MHP’den Elazığ Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

MHP Elazığ Milletvekili Aday adayı Oğuzhan Demir,2023 seçimlerine vurgu yaparak, Cumhur ittifakının seçimlerden başarı ile çıkacağına inançlarının tam olduğunu söyleyerek: “Milliyetçi Hareket Partisi, kökleri dışarıda olan, zamana göre kurgulanmış dönemsel bir parti değildir. Milliyetçi Hareket Partisi, fikriyatı ve idealleri ile gücünü sadece aziz Türk milletinden alan, millete hizmeti her şeyin üzerinde gören, milli ve maneviyat duygularının ağır bastığı idealleri olan inançlı bir harekettir. 2023 Seçimleri sonuçları itibari ile Türkiye açısından çok mühimdir. Ancak dünya tarihi ve küresel gelişmelerin seyri açısından daha da mühimdir. Türkiye, artık bölgesel değil; küresel bir aktördür. İçimizi yakan, kavuran felaketler bize apaçık bir şekilde Millî mutabakata dayalı Cumhur İttifakının 2023 Seçimlerinde zafere ulaşmasının bir zaruret olduğunu göstermiştir.” Dedi.

Oğuzhan Demir MHP'den aday adaylığını açıkladı

Demir, millete daha iyi hizmet edebilmek amacıyla 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Elazığ’dan milletvekili aday adayı olduğunu söyledi. Demir, resmi müracaatını MHP Genel Merkezi’ne yaptığını da belirti.

Demir: “Hepiniz, memleketime olan sevdamı,  davama ve liderime olan sadakatimi ve teşkilatıma olan hizmetlerimi yakinen bilirsiniz. 2018 yılında bu hizmetlerime Elazığ milletvekili olarak devam etmeyi arzulamıştım. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi ve Genel Merkezimin takdirleriyle 2018 yılında Elazığ 1. sıra milletvekili adaylığı şahsıma tevdi edilmişti. Siz değerli hemşerilerim de beni uygun görmüş, oylarınızla milletvekili seçilme hakkını bana vermiştiniz. Evet, siz değerli hemşerilerimin oyları-onayları bana ve partime olmuştu. Ancak yurtdışı oyları sisteme dâhil edilince ve oyların tekrar sayılması için yapmış olduğumuz müracaatlar kabul edilmeyince maalesef kazandığımız milletvekilliği şaibeli bir şekilde el değiştirmiştir. İşte hikâyemiz, asıl o gün başlamış oldu. Yarım kalan işimizi tamamlamak ama bilhassa son 39 günlük süreçteki birlik ve beraberlik ruhunun bende uyandırdığı tarifsiz duygulara tüm kalbimle cevap vermek, aziz milletimize hizmet etmek için 16 Mart 2023 Perşembe günü Genel Merkezimize giderek milletvekilliği aday adaylığına resmi olarak başvurumu yaptım. Bu necip millete ve davama terimin son damlasına kadar hizmet etmek taşıyabileceğim en büyük şeref, evlatlarıma bırakabileceğim en büyük mirastır.  Elazığ’ımıza, yuvamıza, yarınlarımıza sahip çıkmak için yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Milliyetçi Hareket Partisinden Milletvekili aday adayı olduğumu huzurlarınızda da ilan ediyorum. Bu kutlu yolda huzurlarınızda bir kez daha bize destek ve hayır duasını eksik etmeyen tüm dava arkadaşlarıma, dostlarıma, saygıdeğer Elazığlı hemşerilerime ve ilk günden beri yanımda dimdik duran kıymetli eşim ve aileme teşekkürlerimi arz ederim.” İfadelerini kullandı.