Müjdeli haberi Başkan Ali Uslu sosyal medya hesabından verdi!

Binali Yıldırım 2017 yılında Ağın'a gerçekleştirdiği ziyarette Ağınlı vatandaşlara Entegre Hastanesi sözü vermişti. Bürokratların desteğiyle 10 yataklı Ağın entegre hastanesi yapım işi Cumhurbaşkanlığı 2023 yılı yatırım programına alındı.

Müjdeli haberi Başkan Ali Uslu sosyal medya hesabından verdi!

10 yataklı Ağın entegre hastanesi yapım işi Cumhurbaşkanlığı 2023 yılı yatırım programına alındı.

Binali Yıldırım 2017 yılında Ağın’a gerçekleştirdiği ziyarette Ağınlı vatandaşlara Entegre Hastanesi sözü vermişti. Bürokratların desteğiyle 10 yataklı Ağın entegre hastanesi yapım işi Cumhurbaşkanlığı 2023 yılı yatırım programına alındı. Müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyuran Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun dedi.

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu yaptığı açıklamada: “2017 Yılında İlçemizi Ziyaret Eden Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Bey İlçemize Entegre Hastanesi Sözü Vermişti. Bizlerin de Çok Önemsediği ve Her Mecrada Hastane Eksiğimizi Dile Getirdiğimize Siz Kıymetli Hemşehrilerimiz de Şahit Olmuşsunuzdur. Feryadımıza Kulak Veren, İlçemizin en büyük eksiğini bilen, Ağınlı ve Ağın Sevdalısı Kıymetli Bürokratımızın desteğiyle 10 Yataklı Entegre Hastanesi Yapım İşi, Cumhurbaşkanlığı 2023 yılı yatırım programına Alındığının Mutlu Haberini Siz Kıymetli Hemşehrilerimiz ile Paylaşmak İstedim. Bu bağlamda ilçemize desteğini esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey ve İlgili Bürokratımıza ilçem ve hemşerilerim adına Şükranlarımı Sunar, İlçemize ve Hemşehrilerimize Hayırlı Olmasını Cenab-ı haktan niyaz ederim..” dedi.