Mimarlar Odası Elazığ Şubesi 9. Dönem Yönetim Kurulu belirlendi

Mimarlar Odası Elazığ Şubesi, 27-28 Ocak tarihlerinde gerçekleştirdiği 9. Olağan Genel Kurul ile yeni döneme adım attı. Genel kurul sonrasında yapılan seçim neticesinde Mimarlar Odası Elazığ Şubesi 9. Dönem Yönetim Kurulu belirlendi.

Mimarlar Odası Elazığ Şubesi 9. Dönem Yönetim Kurulu belirlendi

Mimarlar Odası Elazığ Şube Başkanı Zülfü Murat Canbay, yaptığı değerlendirmede yeni dönem hedeflerini paylaştı. Canbay, "Bu yeni dönemde hedefimiz, mimarlık bilinci ile şehrimizin her alandaki sorunlarına çözüm üretmek, çözüme katkıda bulunmak, hatta çözümün kendisi olmaya çalışmaktır." dedi. Modern bir şehir olarak Elazığ'ın bölgenin standartlarını değiştirebilecek beşeri güce sahip olduğunu vurgulayan Canbay, şehre hizmet odaklı birliktelik ruhuyla hareket edeceklerini ve kamu, özel kurumlar, sivil toplum örgütleri ile ortak projeler ve faaliyetlere katkı sağlayacaklarını ifade etti.

Kentsel dönüşüm sürecine vurgu yapan Başkan Canbay, "Kentimizin daha sağlam ve daha estetik bir mimari kimlik kazanacağına inanıyoruz. Mimarlık, sadece yapı ruhsatına ek proje çizmek değil; aynı zamanda şehrin kimlik bilgisini ve kent dokusunu oluşturacak eserler yaratmaktır." şeklinde konuştu. Mimarlık örgütlenmesi ve meslek odası kültürünün hak ettiği noktaya ulaşması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Zülfü Murat Canbay başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:

  • Başkan Yardımcısı: Gülçin Süt
  • Sekreter Üye: Muhammed Fatih Çetintaş
  • Sayman Üye: Feyzi Selmanoğlu
  • Yönetim Kurulu Üyesi: Kürşat Doğan
  • Yönetim Kurulu Üyesi: Burak Acıl
  • Yönetim Kurulu Üyesi: Miray Toptaş

Başkan Canbay, yeni dönemin tüm meslektaşlara ve şehre hayırlı olması dileklerini ileterek, birlikte daha güçlü ve estetik bir Elazığ için çalışacaklarına olan inancını vurguladı.