'Memleketimize faydalı olmak için bu yola çıktık'

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmaları kapsamında kamu kurum ziyaretlerine devam ediyor.

'Memleketimize faydalı olmak için bu yola çıktık'

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın seçime sayı günler kala saha, kamu kurum ziyaretlerine devam ediyor. Akın, bu kapsamında Elazığ Sağlık İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kurum çalışanlarına projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunup 31 Mart seçimlerinde destek istedi.

Ziyaret hakkında değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın: "Sizlerden destek istemeye geldik. Elazığ'a dair güzel projelerimiz var bunları hayata geçirmek için sizden yetki istiyorum. Bizim için bir oyun değeri var. Sizlerin önerileri bizim için önemlidir. Az önce bir hanımefendi sokak hayvanları için projeleriniz var mı demişti. Kedi ve köpek maması üretim fabrikası projemiz var. Bu belediye seçimi, rasyonel, objektif ve realist düşünen düşünmek gerekir. Birileri A partisi mi olsun B partisi mi olsun derken, rasyonel insanlar kim daha yetkin, kimin projeleri daha iyi diye düşünüyor. Siz hemşehrimiz için çalışıyoruz. Memleketimiz nasıl kalkınır ve bu sıkıntılarından nasıl kurtulur diye böyle kapı kapı geziyoruz. Yetki, destek verdiğiniz ve bize belediye başkanlığını layık gördüğünüz gibi bu projeleri inşallah gerçekleştireceğiz. Muvaffak olursak inşallah sizi bekliyoruz. Şuan birinciyiz rakibimizden 1-2 puan öndeyiz ama sizin vereceğiniz tek bir oyun bile benim için çok büyük bir değeri var. Yetkiyi almak için gece yarılarına kadar kapı kapı geziyorum. Maddi bir davamız yok, manevi bir yolculuk ve memleketimize faydalı olmak için bu yola çıktık. Desteğinizle inşallah seçimi kazanıp yetkiyi alacağız." diye konuştu.