Mansur Yavaş'tan Elazığlılara mesaj!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Çoşkun Çağlar Duran ve Milletvekili Erol'a destek açıklamasında bulundu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Mansur Yavaş'tan Elazığlılara mesaj!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yayınladığı videolu mesajında CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Çoşkun Çağlar Duran ve Milletvekili Erol'a destek açıklamasında bulundu. Yavaş yayınladığı video da birlik ve beraberlik mesajı vererek "Meslektaşım Çağlar bey seçilirse bizde kendisine, onun Elazığ için vaad ettiği projelerinde destekte bulunacağız. Gürsel Erol ve Çağlar başkanım ile yanyana geldiğimiz zaman inşallah Elazığ'a çok şey katacağız" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş mesajında, "Ankara'dan Elazığ'a selam ve saygılarımı sunuyorum. Meslektaşım Çağlar bey inşallah seçilirse bizde kendisine, onun Elazığ için vaad ettiği projelerinde destekte bulunacağız. Orada inşallah Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız okulu birlikte açacağız. Gürsel Erol ile uzun süredir beraberiz. Hep beraber Çağlar başkanım ile yanyana geldiğimiz zaman inşallah Elazığ'a çok şey katacağımız düşüncesindeyim. Bu vesileyle tüm Elazığ'a selam ve saygılarımı sunuyorum, hayırlı Ramazanlar diliyorum" ifadelerini kullandı.