Maden kararını vermiş!

Maden Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Orhan Yavuz'un düzenlemiş olduğu iftar programına yaklaşık binin üzerinde Madenli vatandaş katıldı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Maden kararını vermiş!

Maden Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Orhan Yavuz Ramazan ayı münasebetiyle Madenli hemşehrilerine iftar programı düzenledi. Düzenlenen iftar programına ise binin üzerinde Madenli katıldı. İftar programının kalabalık oluşu ise gözlerden kaçmadı. İftar programına gelen davetliler, "Maden'de ilk defa böylesine kalabalık bir iftar programı gördüklerini, Madenlileri böylesine maneviyatı yüksek bir günde bir araya getiren Belediye Başkanımız Orhan Yavuz Bey'e çok teşekkür ederiz. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin inşallah." dediler.

Maden kararını vermiş!

İftar Programı sonrası adeta bir miting havasına dönen Maden'de hemşehrilerine seslenen Maden Belediye Başkanı ve YRP Belediye Başkan Adayı Orhan Yavuz, "Bu güzel ve mübarek günde bizleri yalnız bırakmayan gönül dostlarımıza öncelikle sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum. Evet yine kutlu bir yola çıktık. Bir önceki dönemde nasıl sizlerin desteğiyle Maden'de güzel ve anlamlı işlere imza attıksa 31 Mart'ta da Maden'imiz için yine sizlerin desteği, Allah'ın izniyle yine hep beraber bir başarıya imza atacağız. Bu yolda inanıyorum ki nasıl beni daha önce yalnız bırakmadıysanız bu sefer de yalnız bırakmayacaksınız. El birliği ile Maden'i daha iyi yerlere getireceğiz. Bundan öncede sizlere karşı hep dürüst oldum. Gerçekler neyse sizlere dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştım. Bundan sonra da çizgimizden, duruşumuzdan bir sapma olmadan, engelleri hep birlikte aşarak hizmetlerimize kaldığımız yerden hep birlikte devam edeceğiz inşallah." İfadelerini kullandı.

Maden kararını vermiş!