Kılıçdaroğlu'nun adaylık açıklamasından sonra vekil Erol'dan açıklama geldi!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olması üzerine açıklamalarda bulundu. Kararın Türkiye'ye hayırlı olmasını dileyen Erol 'Artık çabamız Elâzığ'dan da bakanların çıkması olacak' ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun adaylık açıklamasından sonra vekil Erol'dan açıklama geldi!

Önceki gün Gerçekleştirilen toplantı sonrası Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

EROL: “SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU MİLLET İTTİFAKI’NIN CUMHURBAŞKANI ADAYI OLARAK AÇIKLANDI”

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 6’lı masanın Cumhurbaşkanı adayı olması üzerine açıklamalarda bulundu.

Vekil Gürsel Erol,

“Uzun bir süredir 6’lı masa diye adlandırılan Millet İttifakının liderleri bir araya gelerek bugün ülkede yaşanan sorunların çıkışı ile ilgili, çözümü ile ilgili raporlar, politikalar hazırlandı. Bu politikalar 6 liderin imzası altına alındı ve sonuç itibari olarak bu 6’lı masanın aldığı kararları ve iradeyi hükümet politikası olarak uygulamak ile ilgili dün itibariyle Genel Bakanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklandı” dedi.

Kılıçdaroğlu'nun adaylık açıklamasından sonra vekil Erol'dan açıklama geldi!

EROL: “ÜLKEMİZ ADINA SEVİNDİRİCİ BİR GELİŞMEDİ”

Milletvekili Gürsel Erol, kararın Türkiye ve Elazığ için sevindirici olduğunu söyledi.

Milletvekili Gürsel Erol,

“Bu hem ülkemiz adına hem ilimiz adına son derece sevindirici bir gelişmedir. Ülkemiz adına sevindirici olan devlet geleneğini bilen devlet kurumlarına, kanunlarına göre hareket eden devlet adamlığı kimliğiyle siyaset yapan birisinin ülkede Cumhurbaşkanı yapması ve bu süreci yönetmesi gün itibariyle son derece anlamlı ve önemli. Diğer taraftan ilimiz içinde önemli. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu yazın Elâzığ’a gelmişti grup toplantısını Elazığ’da yapmıştı. Elazığ’ın ekmeğini yediğini, suyunu içtiğini, Elazığ’da anılarının olduğunu ve kendisini Elazığlı olduğunu ifade etti. Tunceli ve Elazığ zaten içi içe yaşayan kentler bu anlamda bölgemizde bir Cumhurbaşkanı çıkması ilimizin kültürünü alan birisinin Cumhurbaşkanı olması ilimiz adına da ayrıca sevindirici bir gelişme” dedi.

Kılıçdaroğlu'nun adaylık açıklamasından sonra vekil Erol'dan açıklama geldi!

EROL: “BUNDAN SONRAKİ ÇABAMIZ ELAZIĞ’DAN BAKANLAR ÇIKARMAK OLACAK”

Bundan Sonraki süreçte beklentimiz Elazığ’dan Bakanların da çıkması diyen Milletvekili Gürsel Erol, bunun için çabalayacaklarını aktardı.

Milletvekili Gürsel Erol,

“İlerideki süreçte temennimiz ve beklentimiz ilimizden yalnızca bir Cumhurbaşkanı çıkması değil Cumhurbaşkanımızla birlikte görev yapacak bakanlarında olması. Bundan sonraki çabamız buna yönelik olacak. Şimdiden ilimize ve ülkemize Sayın genel Başkanımızın Cumhurbaşkanlığı adaylığının hayırlı olmasını diliyorum önümüzdeki dönemde de inşallah bu hayırlı olsun temennisini ilimizden ve bölgemizden seçilecek bakanlar için söyleyeceğiz ve ilimizi eskiden olduğu gibi doğunun Paris’i yapacağız” dedi.