Kediyi sevdikten sonra kucağına alıp ortadan kayboldu

Elazığ'da bir kadın, mobilya dükkanının önünde bulunan sahipli kediyi alarak kayıplara karıştı

Kediyi sevdikten sonra kucağına alıp ortadan kayboldu

Elazığ'ın Mustafapaşa Mahallesi'nde bulunan bir mobilya dükkanında olağandışı bir olay yaşandı. Henüz kimliği belirlenemeyen bir kadın, dükkanın önünde sahipli olan Scotish Fold cinsi bir kediyi fark etti. Kadın, kedinin yanına giderek onu sevdikten sonra kucağına alarak ortadan kayboldu. Bu anlar ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Mobilya dükkanı sahibi Kadir Yıldırım, kediyi bulamayınca güvenlik kameralarını kontrol etti ve kedisi çalındığını fark etti. Durumu hemen polis ekiplerine bildiren Yıldırım, çalınan kedinin bulunması için çalışmaların başlatılmasını istedi.

Kediyi sevdikten sonra kucağına alıp ortadan kayboldu

Kedisi çalınan Kadir Yıldırım, yaşadığı üzüntüyü dile getirerek, "Kedimin bir an önce bulunmasını istiyorum. Kedim sokak kedisi değildi, sahipli ve bakımlı bir hayvandı. Belki alan kişi sahipsiz olduğunu düşünerek yanına aldı, bu ihtimali de göz ardı etmek istemiyorum. Eğer öyleyse, bu kişiye sesleniyorum, lütfen kedimi geri getirsin. Ancak, kasten çalındıysa, bulunup gerekli cezayı çekmesini istiyorum" şeklinde konuştu.

Kediyi sevdikten sonra kucağına alıp ortadan kayboldu

Polis ekipleri, çalınan kedinin bulunması için geniş çaplı bir araştırma başlattı. Hem güvenlik kameralarını inceleyerek kadının kimliğini tespit etmeye çalışıyor hem de çevredeki vatandaşlardan bilgi toplayan ekipler. Kedinin sahipli olduğunu ve özlemle beklenen bir evcil hayvan olduğunu göz önünde bulundurarak en kısa sürede kedinin bulunması için yoğun çaba sarf ediyor.