İYİ Parti Elazığ Merkez İlçe Kongresi sonuçlandı

İYİ Parti Merkez İlçe 3. Olağan kongresi Belediye Kültür Merkezi Bünyamin Eroğlu salonunda yapıldı.

İYİ Parti Elazığ Merkez İlçe Kongresi sonuçlandı

Bir önceki seçimde delegelik için üyeler seçime giderken bu seçimde ise, delege olan İYİ Parti üyeleri Merkez İlçe başkanını seçmek için oy kullandılar. Tek adayla seçime giden İYİ Parti teşkilatı Genel merkezden Eskişehir milletvekili Dr. Arslan Kabukcuoğlu ve Genel Merkez Seçim işlerinden sorumlu Av. Doğukan Kozan’ı ağırladı. Atandığı günden bugüne Merkez İlçe Başkanlığını yürüten Aygün Akgül delegelerin oy çokluğuyla tekrar ilçe başkanı oldu.

İYİ Parti Elazığ Merkez İlçe Kongresi sonuçlandı

Şölen havasında geçen kongrede Arslan Kabukcuoğlu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: ‘’Elazığ’a ikinci gelişim, inanıyorum ki yeni yönetimimiz Elazığ’da 1. Parti olacaktır. Çalışmalarımız Türkiye genelinde hız kesmeden devam etmektedir. Yeniden seçilen ilçe başkanımıza ve yönetimine, İl Başkanımız Servet Gürgözeler’e başarılar diliyorum. Bizi ağırladıkları için de kendilerine teşekkür ediyorum. Bu şehrin sorunlarını yakından takip ediyorum. İnşallah İYİ Partimizin iktidarında sorunların çözümü için hep birlikte çalışacağız ve bu liyakatsız yönetim, bozuk giden ekonomi, yönetilemeyen dış politikamız yerini adaletli, liyakatlı güzel yönetime bırakacaktır’’ dedi.

İYİ Parti Elazığ Merkez İlçe Kongresi sonuçlandı

Merkez İlçe Başkanı Aygün Akgül ise açıklamalarında; ‘’Oy kullanan delegelerimize, yönetim kurulu üyelerimize, emeği geçen tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Göreceksiniz çok kısa sürede ilimizde İYİ Partimizi  1. Parti yapacağız. Atandığımız günden bu tarafa çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettirdik. Birlik beraberlik içinde kaldığımız yerden devam edeceğiz. Buradan atandığımız günden bu tarafa bir aile bilinci ile hareket edip  gayretle, özveriyle çalışmalarımızı yürüttüğümüz başta İl Başkanımız Sn.Servet Gürgözeler’e tüm dava arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Elazığ Merkez İlçe Kongresi sonuçlandı