İYİ Parti adayı Sönmez'e galericiler esnafından destek!

İYİ Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı İrfan Sönmez ve İl Teşkilatı Elazığ Galericiler Sitesi esnaflarını ziyaret etti.

İYİ Parti adayı Sönmez'e galericiler esnafından destek!

Keyifli diyalogların kayda geçtiği ziyaretlerde esnaflar İrfan Sönmez’e desteklerini dile getirdiler.

GALERİCİLER SİTESİ ESNAFLARINDAN SÖNMEZ’E DESTEK

Galericiler Sitesi Başkanı Ercan Yılmaz ile de bir araya gelen İrfan Sönmez, Elazığ’da otomotiv sektöründe yaşanan sıkıntıları, esnafların beklentisi üzerine istişarelerde bulundu. Siyasilerin ilgisizliğini dile getiren ve kördüğüm halinde çözüm bekleyen sorunların çözümü konusunda görüş bildiren Yılmaz: ‘’Değişim istiyoruz. İrfan Sönmez de mecliste görmek istediğimiz isimlerden birisi. Allah muvaffak eylesin’’ ifadelerini kullandı.

İYİ Parti adayı Sönmez'e galericiler esnafından destek!

SÖNMEZ: BİZ ŞİMDİDEN ŞEHRİN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN KOLLARI SIVADIK

Ziyareti sonrasında değerlendirmelerde bulunan İrfan Sönmez: ‘’Elazığ’da her sektörde olduğu gibi otomotiv ve araç piyasasında da sıkıntıların olduğunu gördük. Bu güne kadar ilgisizlikten dolayı sorunları çözümsüz kalmış esnafımız ziyaretimizden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Galerici esnafı en çok merdiven altı galericilik yapan firmaların yol açtığı haksız rekabetten ve yollardan şikâyetçiler. Bunlar bizim de bildiğimiz ve çözümünü istediğimiz konular. Biz İYİ Parti olarak her sektörün sorunlarını takip ediyoruz. İnşallah çözümleri için elimizden geleni yaparak, Elazığ’ın sahipsiz olmadığını göstereceğiz.

İYİ Parti adayı Sönmez'e galericiler esnafından destek!

Sadece seçimden seçime siyasileri görmek istemediklerini ifade eden vatandaşlarımız, bu konuda İYİ Parti’nin vatandaşlar iç içe, bütünlükçü bir performansla çalışmasını, sorunlara çözüm arayışında olduğunu gözlemlediklerini belirterek destek mesajları verdiler. Bize destek veren, vermeyen tüm vatandaşlarımız ve esnaflarımız bilmeliler ki, seçimlerden sonra mecliste parmak kaldırıp indiren, şehre gelip görünmenin dışında iş yapmayan vekillerden olmayacağız. Biz şimdiden şehrin çözüm bekleyen sorunları için kolları sıvadık. Seçildikten sonra da ilk olarak vatandaşlarımıza teşekkür ziyaretlerini gerçekleştirerek onları hiçbir ortamda yalnız bırakmayacağımızın mesajını vereceğiz.

İYİ Parti adayı Sönmez'e galericiler esnafından destek!

BİZ ŞEHRİMİZE HİZMET ETMEK,  BU GÜNE KADAR SÜMENALTI EDİLMİŞ SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN ADAYIZ,

Her şehrin sorunları vardır. Siyasiler o sorunları çözmek, halkın ihtiyacı olan hizmetlerin gerçekleşmesini sağlamak için vardırlar. O nedenle seçilmeyi bir bölgede hâkim güç olmak gibi gören siyasi anlayıştan uzak duracağız. Biz hizmet etmek için adayız. Elazığ’da Elazığlıların sesi, soluğu olmak için adayız. Şehrimizin hak ettiği hizmetleri yerine getirmek ve bu güne kadar sümen altı edilmiş sorunlarını çözmek için adayız.  Kayırmacılıktan, adamcılıktan, biatçılıktan uzak bir anlayışla şehrimizin emanetine ehil olarak sahip çıkmak için adayız. Değerli Galericiler Sitesi Esnaflarına bizlere gösterdikleri teveccüh için teşekkürlerimi iletiyorum.’’ Dedi.