İttifak çalışmalarında sona gelindi! 4 parti daha ittifak kararı aldı

Zafer Partisi, Memleket Partisi, Doğru Parti ve Adalet Partisi ittifak çalışmalarında sona geldi. 4 Parti İttifak kararı aldı

İttifak çalışmalarında sona gelindi! 4 parti daha ittifak kararı aldı

Adalet Partisi, Doğru Parti, Memleket Partisi ve Zafer Partisi İttifak kararı aldı. Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun yaptığı açıklamada “Milletimizle birlikte; Doğru hamlelerle, Memleket için, Adalet’i tesis edip, Zafer’e ulaşacağız diye konuştu.

4 Parti daha ittifak kararı aldı!

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun, ittifakla ilgili yaptığı açıklamada Milletimizle Birlikte; Doğru Hamlelerle, Memleket İçin, Adalet’i Tesis Edip, Zafer’e Ulaşacağız ifadelerini kullandı.

4 Parti daha ittifak kararı aldı!

Orkun açıklamasında; "Ülkemiz ve milletimizi bu açmazdan çıkarmanın yolunun kurucu değerlerde olduğu anlayışı çerçevesinde “Adalet Partisi, Doğru Parti, Memleket Partisi ve Zafer Partisi” Sayın Genel Başkanları siyasi sorumlulukları gereği bir araya gelerek ülkenin ihtiyacı olan yeni bir ittifak oluşturma kararı almışlardır. Siyasi esin kaynağı Cumhuriyetimizin Kurucu Değerleri ve 1924 Anayasası olan bu ittifakın temsilciler kurulu 7 Aralık Çarşamba günü Ankara’da toplanacak ve yapılacak program doğrultusunda, parti kurmaylarınca hazırlanan “Ortak mutabakat metni” Genel Başkanlar ve temsilcilerinin de katılacağı basına açık bir toplantı ile tüm dünyaya ilan edilecektir. Bu ittifakın; ittifak bileşeni partilere, milletimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim. İttifakın tek amacı, Anayasamızın ilk 6 maddesini özümseyen, Atatürk ilkelerine ve kurucu değerlere sahip olan herkes ama herkes ile kucaklaşmak ve iktidara koşmaktır. Siyaseti kutuplaştırma ve düşmanlaştırmadan arındırıp, birlik ve kardeşliği tesis edeceğiz. Türkiye, toplumumuzu siyaseten kutuplaştırıp bölen Cumhur ve Millet ittifakları ile onların açık/gizli ortaklarına muhtaç ve mahkûm etmeyeceğiz. Milletimizle birlikte; Doğru hamlelerle, Memleket için, Adalet’i tesis edip, Zafer’e ulaşacağız" İfadelerini kullandı.