İşte o silahlı kavganın görüntüleri!

Elazığ'da yolda karşılaşan husumetliler arasında çıkan 1 kişinin ağır yaralandığı silahlı kavganın görüntüleri bir iş yerinin kameralarına yansıdı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İşte o silahlı kavganın görüntüleri!

Meydana gelen silahlı kavganın görüntüleri bir iş yerinin güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Olay, merkeze bağlı Rüstempaşa Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre aralarında daha önce husumet bulunan S.Y. ile M.A. cadde üzerinde karşılaştı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde yolcu indiren beyaz bir minibüse yaklaşan S.Y. belinden çıkardığı silahla minibüs içerisinde bulunan M.A.'ya ateş ettiği, mermilerin hedefi olan M.A.'nın ise minibüsten yere düştüğü görülüyor. Yere düşen M.A. daha sonra S.Y.'ye karşı koymaya çalışıyor. Eli silahlı şahış yerde yatan M.A.'ya tekme attıktan sonra silahıyla birlikte olay yerinden hızla uzaklaşırken, ağır yaralanan M.A.'nın ise yanındaki minibüse bir müddet yaslandıktan sonra yere düştüğü görülüyor.

Durumu gören çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralıya ilk müdahele olay yerinde yapıldı. Ambulansın gelmesiyle hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

S.Y. olayda kullandığı silahla birlikte Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.