İş insanı Haydar Evliyaoğlu'ndan iftar programı

İş İnsanı Haydar Evliyaoğlu iftar programı düzenledi. İftar programında konuşan Evliyaoğlu, Milletvekilliği Aday Adaylığı sürecinde kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür ederek dava yolunda mücadeleye devam edeceğini söyledi.

İş insanı Haydar Evliyaoğlu'ndan iftar programı

İş insanı Haydar Evliyaoğlu, iftar programı düzenledi.

Şeyh Abdulkadir Efendi Dergahın’da düzenlenen iftar programına AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, ve çok sayıda kişi katıldı.

İş insanı Haydar Evliyaoğlu'ndan iftar programı

EVLİYAOĞLU: “KAMUOYUNUN TAKDİRİNİ KAZANAN BİR SEÇİM KAMPANYAMIZ OLDU”

İftar Programında konuşan İş İnsanı Haydar Evliyaoğlu, Milletvekilliği aday adaylığı sürecinde kamuoyunun takdirini kazanan bir seçim çalışması gerçekleştirdiklerini belirterek iftar programının amacından bahsetti. Evliyaoğlu, “Malumunuz yoğun ve uzun bir seçim süreci geçirdik. Burada gerçekten bizce çok başarılı gerçekten kamuoyunun da takdirini kazanan bir seçim kampanyamız oldu. Burada ana etken olan siz değerli dostlarımla beraber bir araya gelip hem hemhal edelim hem de bir istişare edelim bir arada olalım iş bittikten sonrada tekrar görüşelim dedik. Zaten bir çoğunuz ile ayrı ayrı görüşüyoruz ama hepinizi bir arada bu gecenin de yüzü suyu hürmetine bir arada olup bu samimiyetimizi taçlandırmak ve gelecekle ilgili samimiyetimizi perçinlemek için böyle bir gece tertipledik. Her zaman olduğu gibi beni yalnız bırakmadınız” dedi.

İş insanı Haydar Evliyaoğlu'ndan iftar programı

EVLİYAOĞLU: “BİZİM MÜCADELE AŞKIMIZ, DAVAYA OLAN MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEKTİR”

Kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür dileklerini ileten İş İnsanı Haydar Evliyaoğlu, davaya olan mücadele aşkının devam edeceğini söyledi. Evliyaoğlu, “Malumunuz zor bir seçim süreci biz bu seçim sürecinde gerçekten elimizden geleni yaptığımıza inanıyoruz sonucunda da Allah’a tevekkül ettik hayırlı olanı istedik hayırlı olanda buymuş olana razıyız. Bu bir bayrak yarışır bizim mücadele aşkımız, davaya olan mücadelemiz zaten devam edecektir bunu da siz değerli dostlarımız ispatlamışsınız çünkü birçoğunuzla uzun bir süre teşkilat birlikteliğimiz oldu. Dediğim gibi bu bir bayrak yarışı bayrak yarışında da zaten bayrağı devralan Mahmut Nazırlı başkanımız yanımızda. Bu süreçte samimi dostluklarınız için, seçim sloganımız haline gelen en büyük zenginliğimiz samimi dostluklarımızdır sloganıyla beraber yol yürüdüğümüz siz samimi dostlarımıza tekrar çok teşekkür ediyorum” dedi.

İş insanı Haydar Evliyaoğlu'ndan iftar programı

NAZIRLI: “SİZLERİN GAYRETİ VE DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ”

Seçim çalışmalarından bahseden AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı ise gerçekleşecek olan seçimlerde destek istedi. Nazırlı, “Bugün adaylıklar açıklanalı aşağı yukarı 1 haftalık bir süre geçti. Havalimanı karşılamamız, aday tanıtım toplantımız derken birkaç gün önce sahaya inmiş olduk. Önce medya kuruluşlarımızı ziyaretimizle başladık saha programlarımıza. Akabinde milletvekili adaylarımızla beraber ilçe ilçe bölüşerek dün Keban, bugün ağın ilçesindeydim tüm milletvekili adaylarımız hiç durmadan yorulmadan saha ziyaretlerine başladılar. Emin olun günde 2-3 saatlik uykularla hepimiz sahadayız çalışıyoruz sizlerle beraberiz. Ümmetin seçimine beraber gidiyoruz bu seçim ümmetin seçimi bizim seçimimiz değil. Bu seçim tüm mazlumların, Müslümanların seçimi sadece bizim seçimimiz değil. Var olmak mücadelesi inşallah Türkiye yüzyılına ümmetin yüzyılına, Müslümanların yüzyılına 15 Mayıs sabahı tam bağımsız bir Türkiye ile hep beraber uyanacağız inşallah. Burada sizlerin gayreti ve desteği çok önemli bizleri yalnız bırakmayın” dedi.

İş insanı Haydar Evliyaoğlu'ndan iftar programı