Hemşehrimiz Tekataş Elazığspor'u Yomra'da da yalnız bırakmadı

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz ES Elazığspor 2. Hafta karşılaşmasında Yomraspor'a konuk oldu. Bordo beyazlı ekibi Elazığlı hemşehrimiz TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş yalnız bırakmadı.

Hemşehrimiz Tekataş Elazığspor'u Yomra'da da yalnız bırakmadı

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (VASKİ) yaptığı dönemde de Elazığspor'un zorlu günlerinde taraftarın ve takımın yanında olan, maddi ve manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Elazığlı hemşehrimiz Ali Tekataş Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü (TİSKİ) olduktan sonra da Elazığspor'u yine yalnız bırakmadı.

Hemşehrimiz Ali Tekataş TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Elazığspor'u Yomraspor mücadelesi sonrası akşam yemeğinde ağırlayarak takım ile birlikte galibiyet sevincini yaşadı. Bordo beyazlı ekip Tekataş'ın ziyarettinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek geçmişte olduğu gibi bugün de her konuda Elazığspor'un yanında olduğu ve yalnız bırakmadığı için teşekkür etti.

ES Elazığspor ayrıca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "TİSKİ Genel Müdürü hemşerimiz Sayın Ali Tekataş, Yomraspor maçı sonrası kafilemizi akşam yemeğinde ağırladı. TİSKİ Genel Müdürü hemşerimiz Sayın Ali Tekataş’a teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Hemşehrimiz Ali Tekataş temsilcimiz Elazığspor'a bundan sonraki maçlarında da başarılar diledi.

Hemşehrimiz Tekataş Elazığspor'u Yomra'da da yalnız bırakmadı