Hemşehrimiz Prof. Dr. Görür'den manidar paylaşım! Bir Elazığlı olarak özür diliyorum

Prof. Dr. Naci Görür, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Elazığ'daki temel atma törenine katılıma ve verdiği eleştiriye ilişkin sosyal medya hesabından özür mesajı yayınladı.

Hemşehrimiz Prof. Dr. Görür'den manidar paylaşım! Bir Elazığlı olarak özür diliyorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Elazığ'da Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin temel atma törenine katılıp törende Elazığlı vatandaşlara seslenmişti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katıldığı törende Kemal Kılıçdaroğlu gençlik yıllarını geçirdiği Elazığ’a olan ilişkin duygu ve düşüncelerini ifade ederek törene katılım sağlamayan Elazığlı yöneticileri eleştirmişti.

Bugün ise İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Maden Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nde öğretim üyesi Prof. Dr. Naci Görür sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada özür diledi.

GÖRÜR: BU YAKIŞIKSIZ TUTUMU BİR ELAZIĞLI OLARAK KINIYORUM

Prof. Dr. Görür, paylaşımında, “Arkadaşlar, dün memleketim Elazığ’da yatırımların en güzeli olan bir okulun temel atma töreni için bir araya gelinmiş. Siyasi nedenlerle ne yerel yönetim temsilcileri ne de Milli Eğitim Müdürü törene katılmamış. Elazığ’ın örf, adet ve terbiyesine yakışmayan bu yakışıksız tutumu bir Elazığlı olarak kınıyor, deprem nedeniyle Elazığlı olmayıp da memleketimde okul yaptırma zerafetini gösteren insanlardan özür diliyor ve gerçek Elazığ’ın bu olmadığını söylemek istiyorum” dedi.

Prof. Dr. Görür'den manidar mesaj! Bir Elazığlı olarak özür diliyorum