Haydi gençler başvurular başladı!

Elazığ Valiliği, İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Gelecek Sensin' TEKNOFEST 2024 kapsamında dünyanın en büyük teknoloji yarışmalarına başvuruların başladığını duyurdu.

Haydi gençler başvurular başladı!

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde Büyük Yarışma Fırsatları

Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali çerçevesinde düzenlenecek yarışmalara genç teknoloji tutkunlarının davet edildiği belirtildi. Yarışmanın 46 ana kategori ve 117 alt kategori üzerinden gerçekleşeceği ve toplamda 30 milyon TL ödül ve 55 milyon TL'nin üzerinde malzeme desteği sağlandığı ifade edildi.

Başvurular 20 Şubat 2024'e Kadar Devam Ediyor

Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklamada genç teknoloji girişimcilerine seslenerek, hayallerini TEKNOFEST platformunda gerçekleştirmeleri için başvuruların 20 Şubat 2024 tarihine kadar alınacağı bilgisi verildi. Başvuruların teknoloji, havacılık ve uzay alanlarındaki birçok kategoride kabul edileceği vurgulandı.

Yarışma, Genç Girişimcilere Büyük Fırsatlar Sunuyor

TEKNOFEST 2024'ün genç teknoloji tutkunlarına büyük fırsatlar sunacağı belirtilen açıklamada, katılımcılara kendi projelerini geliştirme ve gelişmiş teknolojilere katkıda bulunma imkanı sağlandığı ifade edildi. Elazığ Valiliği, TEKNOFEST'e katılmak isteyen gençleri başvurularını gerçekleştirmeye davet etti.