Haydi Elazığ çorbada senin de tuzun olsun!

Fırat Üniversitesi, öğrenci dostu politikalarına bir yenisini ekleyerek, ramazan ayında öğrencilerine iftar yemeği desteği sağlamak üzere anlamlı bir kampanya daha başlattı.

Haydi Elazığ çorbada senin de tuzun olsun!

Üniversite tarafından bugün yapılan açıklamada, Fırat Üniversitesi Geliştirme Vakfı'nın kurulduğu ve ilk projenin öğrencilere yönelik olduğu duyuruldu. İftar yemeği bağışı kampanyası, Elazığlı hayırseverlerin destekleriyle hayata geçirilecek.

Geliştirme Vakfı'ndan Anlamlı İlk Proje!

Akademik başarıları ve sosyal sorumluluk projeleriyle bilinen bir eğitim kurumu olarak öne çıkan Fırat Üniversitesi, tarafından kurulan "Fırat Üniversitesi Geliştirme Vakfı", öğrencilere yönelik ilk çalışmasını iftar yemeği bağışı kampanyasıyla gerçekleştiriyor. Özellikle ailelerinden uzakta olan öğrencilere ramazan boyunca destek olmayı amaçlayan proje vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

İşte Kampanya Detayı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, vakfa yapılan bağışların ramazan ayı boyunca öğrencilere iftar yemeği olarak yansıyacağını belirtti. Elazığlı hayırseverlerden beklenen destekle, öğrencilerin ramazan ayını daha huzurlu bir şekilde geçirmeleri hedeflenen proje kapsamında her Elazığlı'nın en az bir öğrencinin bir ay boyunca iftar yemeğini karşılamasıyla binlerce öğrenciye ulaşılması amaçlanıyor.

Haydi Elazığ çorbada senin de tuzun olsun!

Elazığlılara Destek Çağrısı!

Öğrencilere yönelik bu anlamlı kampanyaya destek olmak isteyen Elazığlı vatandaşlar, Fırat Üniversitesi Geliştirme Vakfı'nın hesaplarına bağış yapabilirler. Kampanyaya destek için kullanılabilecek banka bilgileri şu şekildedir:

Ziraat Bankası

Hesap Adı: Fırat Üniversitesi Geliştirme Vakfı

  • TL Hesap İban: TR57 0001 0015 6197 6841 0950 01
  • USD Hesap İban: TR30 0001 0015 6197 6841 0950 02
  • EURO Hesap İban: TR03 0001 0015 6197 6841 0950 03

Rektör Göktaş'tan Destek Verenlere Teşekkür!

Fırat Üniversitesi, bu önemli kampanyayla Elazığlı hayırseverleri öğrencilere destek olmaya davet etti. Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Elazığlıların bu kampanyaya göstereceği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, öğrencilerin iftar sofralarının Elazığlı hayırseverlerin destekleriyle zenginleşeceğini belirtti. Kampanya süresince yapılacak bağışların, öğrencilerin geleceğini şekillendireceği vurgulanarak, tüm destek verenlere teşekkür edildi. Haydi Elazığ, sıra sende!