Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na bir tepkide Vekil Demirbağ'dan

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı ile ilgili sözlerine tepki gösterdi.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na bir tepkide Vekil Demirbağ'dan

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Emniyet Teşkilatı hakkında skandal açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun sözlerine siyasilerden tepkiler gecikmedi.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu’nun sözleri için “Atılan bu iftirayı CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu ispat etmekle mükelleftir” dedi.

VEKİL DEMİRBAĞ: "GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU BU SÖYLEMİNİ İSPAT ETMEKLE MÜKELLEFTİR"

Milletvekili Demirbağ açıklamasının devamında ise “CHP’nin Devlete, dolayısıyla Millete olan saldırıları, bunlarla da sınırlı değil. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 177 yıllık Emniyet Teşkilatımızı ve Jandarma genel Komutanlığımızı cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmakla suçluyor. Türkiye Cumhuriyeti Devletine, polisine, jandarmasına atılan bu iftirayı CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu ispat etmekle mükelleftir. AK Parti Hükümetlerimiz döneminde, terör, asayiş ve uyuşturucu ile mücadelemizi bütün dünya takdirle karşılarken, Türkiye’mizde yaşayan önemli bir partinin genel başkanının, parti üyelerinin askerimize, polisimize, jandarmamıza ve yargı mensuplarımıza sergilediği sistematik saldırı tutumu, tamamen gündemi değiştirmek içindir. 20 yıldır Türkiye’yi dünyanın Süper Ligine taşıyan Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Türkiye Yüzyılı’na, gölge düşürme çabalarıdır” ifadelerini kullandı.