Faruk Septioğlu: 'Trafoya kediler girdi'

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu Hicret Mahallesi'nde miting havasında konuşmasını yaptığı esnada bir anda elektrikler kesildi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Faruk Septioğlu: 'Trafoya kediler girdi'

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala adaylarının çalışmaları devam ederken, siyasi alanda da gerginlik artıyor. Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Hicret Mahallesi’nde düzenlediği mahalle mitinginde ilginç bir olayla karşılaştı.

Başkan Adayı Septioğlu'nun konuşma yapmaya başladığı sırada tüm mahallenin elektrikleri kesildi. Bu ani kesinti, mitingin atmosferini değiştirirken, Septioğlu ise duruma espriyle yaklaşarak "Trafoya kediler girdi" şeklinde tepki gösterdi. Miting alanındaki binlerce kişi, araç ve cep telefonlarının ışıklarını kullanarak, Septioğlu'nun konuşmasını aydınlatmaya çalıştı.

Elektrik kesintisi sonrasında konuşan Yeniden Refah Partisi yetkilileri, elektriklerin kesilmesinin arkasında başka nedenler olduğunu iddia ederek, gerçekleri gizlemeye çalışanların çabalarının boşa çıkacağını söyledi. Parti yetkilileri, milli görüş belediyeciliğini Elazığ'a kazandıracaklarını ve halkın desteğiyle seçimlere güvenle ilerleyeceklerini vurguladı.

Elektriklerinin miting sonrasında geri gelmesi ise dikkat çeken bir ayrıntı oldu. Elektrik kesintisinin seçim atmosferine nasıl yansıyacağı merak konusu oldu.