Evlat nöbetindeki anne: 'İnşallah ölmeden çocuğumu görürüm'

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin evlat nöbeti kararlılıkla devam ediyor.

Evlat nöbetindeki anne: 'İnşallah ölmeden çocuğumu görürüm'

3 Eylül 2019 tarihinde farklı kentlerden Diyarbakır’a gelerek oturma eylemi başlatan ailelerin evlat direnişi bin 341’inci günüde aralıksız sürüyor.

Oğlu Mahmut Uslu’nun 13 yıl önce kandırılarak dağa kaçırıldığını ileri süren Bedriye Uslu, her gün evladı için HDP önündeki çadırın yolunu tuttuğunu ifade etti.

Evladının teslim olmasıyla bayram yaşayacağını dile getiren Uslu, “Oğlum Mahmut için sabah evden kalkıp çadırın yolunu tutuyorum. Oğlumu buradan almadan hiçbir yere gitmeyeceğim. İnşallah bir gün bizim de çocuğumuz teslim olacak. Biz de o bayramı yaşayacağız. Buna ben inanıyorum. Allah’tan dileğim, ben ölmeden çocuğumu görürüm. Oğlum eğer beni görüp duyuyorsan, gel teslim ol. Askerimizin, polisimizin, devletimizin şefkatli kollarına teslim ol. Gittiğiniz o dava boştur. Oraya boşuna gidip dağda taşta kendinizi harap ettiniz. Kim sizi kandırdıysa Allah hakkımızı bırakmasın” dedi.