Elazığspor yönetimi yine zor olanı başardı!

Göreve geldikleri günden itibaren kulübün yaşaması için büyük gayret gösteren Elazığspor Yönetim Kurulu, sonunda zor olanı başardı ve Elazığspor'un önünü açan hamleyi gerçekleştirdi.

Elazığspor yönetimi yine zor olanı başardı!

Dün akşam saatlerinde Elazığspor’un transfer engelinin kaldırılması haberi açıklanınca, spor kamuoyunda büyük bir heyecan oluştu.

Haberin duyulması ile sevinç yaşayan binlerce spor sever transfer engelinin kalkması için göreve geldikleri günden itibaren büyük bir gayret gösteren Elazığspor Yönetim Kuruluna ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na  adeta teşekkür mesajı yağdırdı.

ELAZIĞSPOR YÖNETİM KURULUNA AYRI TEŞEKKÜR

Göreve geldikleri günden itibaren kulübün yaşaması için büyük gayret gösteren Elazığspor Yönetim Kurulu, sonunda zor olanı başardı ve Elazığspor’un önünü açan hamleyi gerçekleştirdi.

41 transfere engel dosyayı çözüme kavuşturarak, takımın önünün açılmasını ve yeniden şehir olarak hak ettiğimiz 1. Lig ve Süper Lig hedefinin önünün açılmasını sağladılar.

Elazığspor’un yaklaşık olarak 28 milyon gibi büyük borç yükünün önemli kısmının kısa sürede ödenmesine vesile olan Elazığspor Yönetim Kurulu, bu başarıları ile de 58 yıllık kulüp yönetimi tarihinde de en başarılı yönetimler arasındaki yerlerini almış oldu.

Elazığ Belediyesi ile Elazığspor Yönetiminin, bundan sonraki süreçte de uyum içerisinde çalışarak, yeniden bir yükselişe geçeceği aşikâr.

Elazığspor yönetimi yine zor olanı başardı!

TARAFTARLARIN YÜZÜ GÜLDÜ

Elazığspor Yönetiminin bu büyük başarısı, bordo beyazlı camiada büyük sevinç oluştururken taraftarın yüzünü güldürdü.

Transfer engelinin kaldırılması haberi, yeni Elazığ Stadyumu ile birleştirilince taraftarı biran önce maç heyecanı sardı.

Şimdi gözler, transfer engelinin kalkacağını öngörerek, bazı tecrübeli futbolcuları takım ile birlikte devre hazırlıklarına dahil eden Yönetim Kurulundan gelecek transfer haberlerinde.